Avrupa’nın Türkiye’deki yayıncı kuruluşu EXXEN sınıfta kaldı

Avrupa’nın Türkiye’deki yayıncı kuruluşu EXXEN sınıfta kaldı

Avrupa’daki temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da maçlarının yayınlandığı EXXEN, büyük maçlardaki altyapı sorunları ile sınıfta kaldı. Yayın, Manchester United maçının ardından Bayern Münih maçında da gitti.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, gruplarda şu ana kadar üç maça çıktı ve aldığı 4 puan ile ikinci sırada yer aldı. Ancak Galatasaray’ın maçlarına EXXEN damga vurdu. Avrupa kupalarının Türkiye’deki yayıncı kuruluşu EXXEN, Galatasaray’ın oynadığı iki Şampiyonlar Ligi maçında da çöktü. Taraftarlar çılgına dönerken maçlar anında TV8,5’a alındı.

exxen-3.jpg

Manchester United maçı, ilk dakikalardan itibaren TV’ye alınırken, Münih maçı ise EXXEN’deki erişim sorununun başlamasıyla TV8,5’a geçti. İki büyük maçta birden yaşanan bu sıkıntının ardından üyeler, birer birer üyeliklerini iptal etmeye başladı. Ayrıca bu konu X’te gündem oldu ve Acun Ilıcalı oldukça eleştirildi.

exxen-4.jpg

CANDAŞ TOLGA’NIN PROGRAMINDA AÇIKLAMIŞTI

EXXEN’in sahibi Acun Ilıcalı, Candaş Tolga’nın ‘Az Önce Konuştum’ isimli programına konuk olmuş ve Manchester United maçı ile ilgili sorulan soruya şöyle cevap vermişti: “Hayatınızda bozulmayan bir şey oldu mu? Teknik bir problem ve çok üzgünüz. Avrupa maçlarını alırken kanalımız olduğu için aldık. Böyle bir şey olabileceğini tahmin ettik. Antenden yayın yapmadığımız için böyle aksilik oluyor. Talihsiz bir olay oldu. TV8,5'da yayını hemen vererek insanları mağdur etmemeye çalıştık. EXXEN çökmedi aslında yayına son 5 dakika gelenler giremedi. Erken girenlerde bir sorun yaşanmadı. Dilerim bir daha yaşanmaz.”

exxen-1.jpg

BAYERN MÜNİH MAÇINDA DA AYNISI OLDU

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun üçüncü maçında karşılaştığı Bayern Münih maçı, yayıncı kuruluş tarafından bir müddet izlenilemedi. EXXEN üyeleri, maç içerisinde “sunucu şu an yanıt veremiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz” yazısıyla karşılaştı.

exxen-5.jpg

Konu hakkında EXXEN ya da Acun Ilıcalı kanadından resmi bir açıklama yapılmazken maç, TV8,5’a alındı. Duruma sinirlenen vatandaşlar birer birer üyeliklerini iptal etmeye başladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.