Ayantaş: “Nerde kalmıştık diyerek hizmet için geliyoruz”

Ayantaş: “Nerde kalmıştık diyerek hizmet için geliyoruz”

Üç dönem Akyurt’ta önemli projelere imza atan Güntekin Ayantaş Yeniden Refah Partisi’nden aday olduğunu açıkladı. Ayantaş, “Üç dönem içinde büyük projelere imza attık. Şimdi Nerde kalmıştık diyerek hizmet için geliyoruz” dedi.

Yerel seçimlerin yaklaşması ile il ve ilçelerde heyecan artıyor. Hemen hemen bütün adayların belirlenmesi ile adaylar projeleri ile halkın karşına çıkmaya başladı. Üç dönem Akyurt’ta önemli projelere imza atan Güntekin Ayantaş Yeniden Refah Partisi’nden aday olduğunu açıkladı. Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Orman’a özel açıklamalarda bulunan Ayantaş, “Üç dönem içinde büyük projelere imza attık. Şimdi Nerde kalmıştık diyerek hizmet için geliyoruz” dedi. Ayantaş ayrıca, “Akyurt’un boşa giden beş yılı oldu. Biz tekrardan yola çıktık. Tecrübeli büyük bir ekip ile Akyurt’umuza tekrardan hizmet etmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

1-006.jpg

“AKYURT BİZİMLE KİMLİK KAZANDI”

Üç dönem Akyurt’ta belediye başkanlığı yapan ve birçok önemli projeye imza atan Güntekin Ayantaş, “Geçmiş dönemde hayata geçirdiğimiz çalışmalarla Akyurt’u Akyurt yapan belediye başkanı ben oldum. Akyurt bizimle kimlik kazandı. Hemen hemen Akyurt’ta ki büyük büyük projelerde benim imzam var. O yüzden bu dönem Yeniden Refah Partisinden aday olarak Akyurt’a hizmet etmeye kaldığımız yerden devam etmek istiyorum. Akyurt’ta bir şehirleşme planı yaptık ve ona göre haritalandırma çalışmasına gittik. Şu an da mevcut belediye binamızı, Akyurt’un tek ve en büyük kültür merkezini, Otonominin projesini, Akyurt’ta bulunan tek dört minareli camiyi, saat kulesini ve anıtları biz yaptık. Bunların hepsi benim dönemimde belediyemizin proje ve parasıyla Akyurt’a kazandırdığımız projelerimiz oldu” şeklinde konuştu.

2-004.jpg

“TECRÜBEMİZ İLE HİZMETE GELİYOR”

Görev süresi boyunca Akyurt’ta değer kattığını söyleyen Yeniden Refah Partisi Akyurt Belediye Başkan Adayı Güntekin Ayantaş, “Akyurt’ta bizim hayata geçirdiğimiz büyük projeler ve eserler sayesinde artık adres vermek çok kolay hale geldi. Şehrin binek noktalarını biz yaptık. Köylerimizin hepsine hizmet götürdük. Hiçbir mahallemizi birbirinden ayırt etmedik. Toki’yi, polis meslek yüksek okulunu, devlet hastanesinin projesini biz yaptık. Rekreasyon alanı yaparak Akyurt’umuzu yeşile bürüdük. Ama geçtiğimiz dönemde bizim yaptıklarımızın üzerine bir çivi bile çakılmadı. Bir ağaç dikilmedi. Akyurt’un boşa giden beş yılı oldu. Biz tekrardan yola çıktık. Tecrübeli büyük bir ekip ile Akyurt’umuza tekrardan hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

Kaynak:Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.