Ayça_22 yalan çıktı! Gerçek Ayça_22 kim? Eda Sak Ayça_22 mi?

Ayça_22 yalan çıktı! Gerçek Ayça_22 kim? Eda Sak Ayça_22 mi?

Bir Youtube kanalında paylaşılan video sayesinde yeniden gündeme gelen Ayça 22 ismi, birçok insanı duygusallaştırırken o ismin kim olduğu ve şu anda neler yaptığı merak edilmeye başlandı. Peki, konuşan Eda Sak Ayça_22 mi?

CharmQuell Youtube kanalında paylaşılan bir video ile başladı her şey. 2000’li yılların başlarında iletişim kanalı MSN ile ünlenen Ayça_22 adlı kullanıcı adı, acaba bugün neler yapıyor? Gerçek Ayça kim? Sorularını gündeme getirdi. Yeni bir Youtube videosu ile asıl Ayça_22’yi söyleyen kanal sahibi ise insanlara bir yem attığını ve herkesin o yemi yediğini, sonunda da gerçek kişiyi bulduğunu söyledi. Peki, gerçek Ayça_22 kim? Eda Sak Ayça_22 mi? İşte detaylar:

haber-ici-1.jpg

HERKESE YEM ATTI

Araştırmaya başlayan CharmQuell, sonuca ulaşamayınca Youtube’a sahte bir video yüklediğini söyledi. Herkes Ayça_22’nin kim olduğunu merak ederken Eda Sak adında bir kullanıcı videonun altına yorum yazdı. Yazdığı yorumda şöyle söyledi: “Bu şekilde ilgi çekici ve gizemli bir videoya konu olmak hayatım boyunca aklıma gelmezdi. O dönemler bu fotoğrafın bu şekilde yayılması çok canımı sıkmıştı fakat şimdi baktığımda gülüp geçiyorum bende tatlı bir gençlik anısı olarak kaldı. İnternette Ayça_22 gibi spesifik bir olayla tanınmış olmak benim için çok garip olsa da yine de benim üzerimde kötü bir etkisi olmadı. Şu an gayet mutlu bir yaşantım var. Videoyu hazırlarken girdiğin siteleri ben bile unutmuştum o siteye o dönemler lise arkadaşlarımızla müzik dinlemek ve sohbet etmek için üye olmuştuk.” Herkes gerçek Ayça_22’nin Eda Sak olduğunu düşünürken, aslında insanlar CharmQuell’in asıl Ayça_22’yi bulmak için attığı yemi yemişti.

haber-ici-2.jpg

GERÇEK AYÇA_22’DEN MAİL GELDİ

Youtube kanalına yeni bir video yükleyerek bütün planı anlatan CharmQuell, ortaya attığı videonun büyük haber sitelerinde bile haberleşmesinin amaca giden yolunun kısalttığını söyledi. Herkes Eda Sak isimli kullanıcının yorumundan yola çıkarak konuşurken, asıl Ayça_22’den Eda Sak’ın yazdığı yorumu kanıtlarıyla yalanlayan bir mail geldi. Asıl Ayça_22’nin kendisi olduğunu söyleyen kadın, gizliliğinin devam etmesini isteyerek CharmQuell ile iletişime geçti. Kendisi hakkında hiçbir şeyin bilinmesini istemeyen gerçek Ayça_22’nin, şu anda bir kurumda çalıştığı ve işlerinin çok yoğun olduğu biliniyor.

haber-ici-3.jpg

EDA SAK İLE HELALLEŞİLDİ

Videoda ben Ayça_22’yim diyerek ortaya çıkan Eda Sak isimli kullanıcı, kendisini bir yalanın ortasına attı. CharmQuell, video sonunda Eda Sak ile konuştuğunu söyleyen CharmQuell, “Sak ailesi ile ilk videonun hemen ardından görüşüp planımızı anlattım. Araştırmaların gerçekten onları gösterdiğini ancak yine de yem olarak kullandığımızı söyledim. Kendisi de mantıklı bulduğunu ve beğendiğini söyledi” diyerek helalleşildiğini anlattı.

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.