Bahar yeni bölümde ne olacak? Bahar 4. bölüm özeti

Bahar yeni bölümde ne olacak? Bahar 4. bölüm özeti

“Bahar” salı akşamları izleyicileri ekran başına toplamaya devam ediyor. Son bölümde Yavuzoğlu ailesi beklenmedik bir haberle sarsıldı. Yeni bölümde endişe ve karmaşanın artacağı haberi geldi.

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’ın son bölümünde, Yavuzoğlu ailesi beklenmedik bir haberle sarsıldı. Bahar'ın hastaneye kaldırılma haberiyle aile içinde büyük bir endişe ve karmaşa yaşandı. Gelişmeler ailenin tam da yeni bir başlangıca adım attığı bir dönemde gelmesiyle şok etkisi yarattı.

Özellikle Cihan Taşkeski'nin hastaneye gelmesiyle aile içinde hesaplaşmaların ve gerginliklerin arttığı gözlendi. Cihan'ın gelişi Evren ve Timur'u karşı karşıya getirirken, Bahar için de yeni bir sınavın başlangıcı oldu. Bahar hem Umay'la arasındaki sorunları düzeltmeye çalışırken hem de Timur'un evdeki sürpriziyle yüzleşmek zorunda kaldı.

1-003.jpg

YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Bahar yeni bölümde ne olacak, sorusunun cevabı merak ediliyor. Sizleri için Bahar 4. bölüm özetini derledik.

Timur'un gizemli sırrını açığa çıkaran Bahar, bu durumla başa çıkmak için mücadele etti. Aynı zamanda yeni başladığı hastane macerasında da zorlu bir mücadele verdi.

Bahar’ın yeni bölümü, 5 Mart Salı akşamı (bugün) saat 20.00'de Show TV'de izleyicilerle buluşacak. Aile içi ilişkilerin ve gizemlerin daha da derinleştiği yeni bölüm, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.