Bahçeleriçi Mahallesi’nde yüzde 80 lokması

Bahçeleriçi Mahallesi’nde yüzde 80 lokması

Mamak Bahçeleriçi Mahallesi’nde oyların yüzde 80’ini alarak Muhtar seçilen Ayşegül Tektaş, vatandaşlara lokma dağıttı.

Mamak Bahçeleriçi Muhtarı Ayşegül Tektaş, mahallesinde bulunan 5 bin seçmenin yüzde 80’inin oyunu alarak rakibine 3600 oy fark attı. Toplamda 4 bin oy alan Ayşegül Tektaş mahalle sakinlerine lokma dağıttı. Mahallenin belirli bölgelerinde lokma dağıtan Tektaş, mahalle sakinlerine seslenerek “Siz değerli mahalle sakinleri bana sahip çıktınız. Rakibime oranla çok yüksek bir oy ile kazandım. Bu farkı bu dönem çalışmalarımızda hissettireceğiz” dedi.

aysegul-tektas.jpg

“BÜYÜK FARK ATTIK”

İkinci muhtarlık dönemini yaptığını belirten Muhtar Ayşegül Tektaş, “Bu dönem çok büyük oy farkıyla kazandık. Mahallemizde bulunan yaklaşık 5 bin oyun 4 binini bana verdiniz. Bu nedenle size teşekkür ederim. Oyların yaklaşık yüzde 80’ini alarak ikinci dönemimize emin adımlar ile başladık. Rakibimize tam 3 bin 600 oy farkı atarak mahalle oylarının neredeyse tamamını aldık” dedi.

dad.jpg

DAHA ETKİN BİR DÖNEM OLACAK

Tektaş şöyle devam etti:

“Benim için önemli olan sizlersiniz. Sizin sesinizi duyurmak, sorunlarınıza çözüm bulmak için buradayım. Geçen dönem çok güzel işlere imza attık. Bu döne çok daha etkili olacak. Siz değerli mahalle sakinleri bana sahip çıktınız. Rakibime oranla çok yüksek bir oy ile kazandım. Bu farkı bu dönem çalışmalarımda hissettireceğim. Muhtarlık hizmet etme ve sorumluluk alma anlamına gelir. Sizlere daha iyi bir yaşam sunabilmek için var gücümle çalışacağım.”

fff-001.jpg

TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtar Ayşegül Tektaş, “Bugün sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu seçim sürecinde bana gösterdiğiniz destek ve güven için hepinize teşekkür ederim. Sizlerin desteğiyle mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Mahallemizin her bir sakininin görüş ve önerileri bizim için çok değerlidir. Birlikte daha güzel ve huzurlu bir mahalle için el ele vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepinize tekrar teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye ekledi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.