Barış Alper için yeni şart: Olursa Uğurcan gelecek

Barış Alper için yeni şart: Olursa Uğurcan gelecek

Sarı-kırmızılı yönetim, yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz için kapıyı 50 milyon Euro’dan açtı. Olası satışta kaleye yapılacak takviyede ilk hedef Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır.

Sarı-kırmızılı yönetim, yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz için kapıyı 50 milyon Euro’dan açtı. Olası satışta kaleye yapılacak takviyede ilk hedef Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır.Süper Lig’e hızlı bir giriş yapan ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Galatasaray, transferde çarpıcı bir iddia ile gündemde. Spor yorumcusu Kadir Çetinçalı’nın aktardığına göre, sarı-kırmızılı yönetim, performansıyla Avrupa’nın dev kulüplerini peşine takan Barış Alper Yılmaz için taban fiyatı 50 milyon Euro olarak belirledi. Bu rakamın altındaki teklifler masaya dahi gelmeyecek.

NEOM FC TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Çetinçalı, Suudi Arabistan ekibi NEOM FC’nin Barış Alper için 35 milyon Euro teklif yaptığını ancak bu rakamın reddedildiğini açıkladı. NEOM’un 50 milyon Euro ve üzerine çıkabileceği yönünde beklenti olduğu ifade edildi. İngiltere’den West Ham ve Tottenham’ın yanı sıra, İtalya ve Almanya’dan da talipleri bulunan milli futbolcunun bu bedel, Galatasaray’ın satış niyetinden ziyade oyuncusuna verdiği değeri ortaya koyuyor.

SATIŞ OLURSA HEDEF UĞURCAN ÇAKIR

İddiaya göre, Barış Alper’in satışı gerçekleşirse elde edilecek gelirle kaleye önemli bir takviye yapılacak. Bu noktada Galatasaray’ın listesinin ilk sırasında Trabzonspor’un kaptanı ve milli kalecisi Uğurcan Çakır bulunuyor. Daha önce 15 milyon Euro’luk teklifin reddedildiği bilinen Uğurcan için, olası satıştan gelecek bütçenin yeni bir hamle fırsatı yaratacağı konuşuluyor.

TRANSFER PİYASASINDA DOMİNO ETKİSİ

Barış Alper’in satışıyla başlayacak süreç, Uğurcan transferi başta olmak üzere piyasada domino etkisi yaratabilir. Sarı-kırmızılılar, bu iki hamleyle hem kasasını doldurmayı hem de kadro istikrarını güçlendirmeyi hedefliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.