BAŞKENTGAZ’DAN  RANDEVU MAĞDURİYETİ

BAŞKENTGAZ’DAN RANDEVU MAĞDURİYETİ

Birçok kez yaptıkları skandal uygulamalarla Ankaralıyı mağdur eden Başkent Doğalgaz, şimdi de tesisat kontrolü için oluşturduğu randevu sistemindeki dayatma yüzünden büyük tepki topluyor.

HİZMET ÇİLESİ
Randevu sistemini mesai saatleri içerisinde veren Başkent Doğalgaz’ın, vatandaşın talebine uygun hareket etmediği kaydediliyor.  Şirketin randevu verdiği saatte dahi hizmeti geciktirerek abonelerini mağdur ettiği belirtiliyor. Vatandaşlar, duruma itiraz edip randevu saatinde evlerinde bulunmayan kişilere gaz akışının durdurulduğunu iddia ediyor.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. uygulamalarıyla her geçen gün abonelerinden tepki çekiyor. Ankara’da 2 milyonu aşkın aboneye hizmet veren Başkent Doğalgaz’ın memnun etmeye değil mağdur etmeye yönelik çalışmaları, abonelerini çileden çıkarttı. Fatura ödemelerinin bir gün bile geciktirildiği kış aylarında ihtarname göndermeden gazı kesmekte tereddüt etmeyen şirket, konu gazın açılmasına geldiğinde ayak diretiyor.
RANDEVU ÇİLESİ
Şirket, tesisat kontrolü için oluşturduğu randevu sistemiyle de vatandaşı mağdur ediyor. Randevu sistemini mesai saatleri içerisinde veren şirket, vatandaşın talebine uygun hareket etmiyor. Öte yandan Başkentgaz, randevu verdiği saatte dahi, hizmeti geciktirerek, aboneleri mağdur ediyor. Hafta içi verilen randevuları, vatandaşların iş hayatında izin alma ile ilgili yaşayacağı problemleri göz ardı edip, birçok abonenin evlerinde bulunmadığı gerekçesiyle gaz arzlarını durduruyor.
VATANDAŞ NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI
Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş., abonelerine doğalgaz tesisatı değişikliği yapmaları aksi takdirde gaz arzlarının durdurulacağı konusunda tehditkar mesajlar yollayarak vatandaşları tedirgin ediyor. Konuyla ilgili vatandaşlar tarafından aranan müşteri hizmetlerinin verdiği cevaplar ise skandal niteliğinde. Müşteri hizmetleri, kontrol ekipleri ile çağrı merkezi arasındaki iletişim kopukluğu ise dikkatlerden kaçmıyor. Çağrı merkezi vatandaşlara, kontrol ekiplerine iletişim halinde olmadıklarını söyleyerek büyük bir skandala imza atıyor. Yapılan aramalarda muhatap bulunamadığından yakınan aboneler ise tepkilerini, sosyal medya üzerinden dile getiriyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.