Başkentte Baro’ya tepki: Kelime-i Tevhid bayrakları astılar

Başkentte Baro’ya tepki: Kelime-i Tevhid bayrakları astılar

İstanbul'da düzenlenen "Şehitlerimize rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" yürüyüşü sırasında, Ege Akersoy'un İsmail Aydemir'i darbetmesine tepkiler çığ gibi büyüdü. Vatandaşlar, Ankara’nın bazı noktalarına Kelime-i Tevhid bayrağı astı.

İstanbul'da "Şehitlerimize rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" adı altında gerçekleştirilen yürüyüşte, Ege Akersoy isimli genç, Kelime-i Tevhid bayrağı açan İsmail Aydemir’e saldırıda bulundu.

Ege Akersoy’un, Kelime-i Tevhid yazılı bayrağı taşıması gerekçesiyle İsmail Aydemir'e saldırdığı anlara tepkiler çığ gibi büyüdü. Bu olay sosyal medyada da tepki topladı. Birçok hesap, Kelime-i Tevhid yazılı bayrak paylaşımı yaptı.

haber-ic.jpg

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Yaşananların ardından Ankara Barosu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kelime-i Tevhid bayrağını anayasal düzene tehdit olarak gördüğünü ve bunun için suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

1-003.jpg

Ülke genelinde tepkiler devam ederken, Ankara'da dikkat çeken bir eylem gerçekleşti. Başkentte bazı vatandaşlar, Ankara’nın belli noktalarına Kelime-i Tevhid bayrağı astı. Üst geçitlere ve Ankara Kalesi’ne asılan Kelime-i Tevhid yazılı bayrak fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.