Başkent’te heyecan başladı: 10 gün boyunca devam edecek

Başkent’te heyecan başladı: 10 gün boyunca devam edecek

20. Ankara kitap fuarı başladı. 500'den fazla yayınevi ve yazarın bulunduğu fuar 10 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

20. Ankara Kitap Fuarı ATO Congresium'da başkentlilerle buluştu. İlk günden yoğun katılımın gözlemlendiği fuarda Onur konuğu Prof. Dr. Celal Şengör'ün yanı sıra Japonya'nın önemli isimlerinden Yoshinori Morivaki de Uluslararası Onur Konuğu olarak yer alacak.

fuar-1.jpg

500’Ü AŞKIN YAYINEVİ KATILACAK

20’incisi düzenlenen Ankara Kitap Fuarı, kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Eylül Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan fuar, bugün başladı. 5 Mayıs tarihine kadar devam edecek fuar ATO Congresium’da düzenlenecek. Ankara Kitap Fuarı, okurlar için birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

fuar-2.jpg

10 gün boyunca devam edecek fuara 500’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılım sağlayacak. Söyleşilerden panellere, şiir dinletilerinden çocuk aktivitelerine kadar birçok etkinlik fuarı ziyaret edenlerin hem gönlünü hem de ruhunu doyuracak. Fuar süresince toplamda binden fazla etkinlik gerçekleşecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.