BAŞKET’İ SARAN SICAK YARDIM

BAŞKET’İ SARAN SICAK YARDIM

Evlerinde kaynattıkları çorbaları her gece AŞTİ’deki evsiz ve yoksul vatandaşa dağıtarak iç ısıtacak bir yardım hareketine imza atan Aşhane Ankara gönüllüleri, Başkent’in çeşitli yerlerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine de ulaşmaya başladı.

YOKSULA UZANAN SICAK EL
Dağıttıkları çorbalarla tanınan grup bu kez de yardım elini Ankara’nın çeşitli yerlerinde yaşayan yoksul ailelere uzattı. Tamamen gönüllülerin yardımıyla toplanan yardım kolileri Hasköy, Solfasol ve Dışkapı’da bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla çalışıldığı ve daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşılmaya çalışıldığı kaydedildi.  

YARDIMA DÖRR ELLE KOŞUYORLAR
Aşhane Ankara gönüllüleri, ihtiyaç sahiplerine sadece gıda yardımında bulunmuyor. Başkent’te havaların eksiye düştüğü bu günlerde çoğu aileye mont, gömlek ve battaniye de dağıtıldı. Sobası olmayan evler tespit edilip sobalar kurulmaya başlandı. İş arayıp da bulamayan ancak çalışmak isteyen kişiler de aracılar yoluyla işe yerleştirildi.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Hayırseverlerin evlerinde kaynattığı çorbaları her gece AŞTİ’de evsiz vatandaşa ve ihtiyaç sahibine dağıtan Aşhane Ankara grubu üyeleri, soğuk geçen kış günlerinde yeni bir yardım kampanyasına daha imza attı.
KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİL

Kısıtlı imkânlarla yüzlerce kişinin sıcak bir çorba içmesini ve karnının bir nebze de olsa doymasına vesilen olan gönüllüler, Başkent’in çeşitli yerlerinde bulunan yardıma muhtaç ailelere de elini uzatmaya başladı. Tamamen gönüllülerin katkılarıyla hazırlanan içerisinde temel gıdaların bulunduğu yardım kolileri Hasköy, Solfasol ve Dışkapı’da bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Aşhane Ankara gönüllüleri, yardıma muhtaç insanların yüzünü biran olsun güldürebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için de hayırseverlere seslenildi.

YOKSULUN YARDIMINA KOŞUYORLAR
Aşhane Ankara gönüllüleri, ihtiyaç sahiplerine sadece gıda yardımında bulunmuyor. Başkent’te havaların eksiye düştüğü bu günlerde çoğu aileye mont, gömlek ve battaniye de dağıtıldı. Sobası olmayan evler tespit edilip sobalar kurulmaya başlandı. İş arayıp da bulamayan ancak çalışmak isteyen kişiler de aracılar yoluyla işe yerleştirildi. Evlerde kullanılmayan eşyalar toplanıp yoksul ailelere dağıtılmaya başlandı.    

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.