Beko yılın ANNESİ'Nİ SEÇTİ 

Beko yılın ANNESİ'Nİ SEÇTİ 

Beko 13. kez düzenlediği 'Yılın Annesi' yarışmasıyla her zaman daha iyisi için emek veren annelerin yanında. Ankara Erkanlar Beko Bayisinde düzenlenen törenle yılın annesi ödülüne Gurbet Şen layık görüldü. 

 Beko’nun seçmelerini 28 ilde bayileri aracılığıyla toplam 42 noktada gerçekleştirdiği, geleneksel ‘Yılın Annesi’ yarışması sonuçlandı. Yarışma sonucunda Gurbet Şen yılın annesi seçildi. Ankara ilinde Erkanlar Beko Bayii 'Yılın Annesi' ödülünü almaya hak kazanan Gurbet Şen'e düzenlenen törenle Beki D80 HP model kurutma makinesi hediye etti. 

 Gurbet Şen'e Yılın Annesi ödülünü takdim eden Erkanlar Beko Bayi Yöneticisi, "Gurbet Hanım çok eski müşterilerimizlerden biridir. Kendisi 15 gün önce eşini kaybetti. 32 yaşındaki eşi aniden rahatsızlandı ve maalesef ki hayatını kaybetti. Biz de Erkanlar Beko Ailesi olarak Gurbet Hanım'a maddi ve manevi bir destek olmak istedik. Kendisini yılın annesi seçtik ve bir takım yardımda bulunduk. Acısını bir nebze de olsa hafifletebildiysek bundan mutluluk duyarız" şeklinde konuştu.

Yılın annesi nasıl seçildi?

2004 yılından beri organizasyonunu Beko’nun üstlendiği ‘yılın annesi’ seçmelerine, gerçekleştirildiği illerde gerek bayiler gerekse tüketiciler tarafından büyük ilgi gösteriliyor. ‘Yılın annesi’ organizasyonunda yer almak isteyen adaylar, bulundukları ildeki Beko bayilerine giderek burada bir anket formu dolduruyor ya da tanıdıkları tarafından aday gösteriliyor.

Beko bayilerinde toplanan anket formları, illerdeki kadın dernekleri, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü gibi üst düzey yetkililer ile Beko bayi ve yöneticilerinden oluşan Yılın Annesi Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendiriliyor ve her il için ‘yılın annesi’ bu şekilde seçiliyor.

 HAKAN ŞAHİN  HABERVAKTIM  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.