Belçikalı manken Papen’e özenen Eda Taşpınar tutuklanabilir

Belçikalı manken Papen’e özenen Eda Taşpınar tutuklanabilir

Sözde sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın camide yarı çıplak poz vermesi akıllara Belçikalı manken Marisa Papen’in sergilediği rezilliği getirdi. Ayasofya’da çıplak poz veren Papen hakkında 7 yıl hapis istemli dava açılıp, yakalama kararı çıkarılmıştı.

Sosyete dünyasının öne çıkan isimlerinden olan ve magazin medyasının boy boy fotoğraflarını eksik etmediği Eda Taşpınar’ın büyük bir saygısızlık ve ahlaksızlık örneği sergileyerek camide yarı çıplak poz vermesi akıllara Belçikalı manken Marisa Papen’in sergilediği rezilliği getirdi.

eda-taspinar-cami-poz.jpg

Eda Taşpınar hakkında bu hareketinden ötürü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Taşpınar, İstanbul'da bir camide çekilen fotoğrafını 'Mutlu yıllar sevgililerim' notuyla sosyal medya hesabından paylaşmış, gelen tepkiler üzerine bu paylaşımlarını silmişti.

Ancak bu onu kurtarmaya yetmedi! Hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın neticesi ne olur kestirmek güç iken, Ayasofya’da benzeri bir rezilliğe imza atan Belçikalı manken Marisa Papen hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmış ve yakalama kararı çıkarılmıştı.

İŞTE O OLAY

2018’de Ayasofya'da çıplak fotoğraf çektiren Belçikalı manken Marisa Papen hakkında 'Devletin egemenlik alametlerini aşağılama', 'hayasızca harekette bulunma' ve 'müstehcenlik' suçlarından 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

marisa-papen.jpg

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ahlaksız manken Papen'in 2018'de Türkiye'ye gelerek Ayasofya Camisinde çıplak fotoğraf çektirmesi ve Kapadokya'da Türk Bayrağı üzerine yatarak çıplak poz vermesi üzerine başlattığı soruşturma neticesinde, şüpheli Papen hakkında 'Devletin egemenlik alametlerini aşağılama', 'Hayasızca hareketler' ve 'Müstehcenlik' suçlarından 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası talep etmişti.

Hazırlanan iddianame İstanbul Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilmiş ve Türkiye'den ayrıldığı için ifadesi alınamayan Papen hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ahlaksız manken Papen, Kudüs ve Mısır'da verdiği pozlardan dolayı tutuklanmış ve para cezasıyla serbest kalmıştı.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.