Beşiktaş – Alanyaspor maçı ne zaman, nerede?

Beşiktaş – Alanyaspor maçı ne zaman, nerede?

Süper Lig’de yeni hafta Beşiktaş-Alanyaspor mücadelesiyle başlayacak. Beşiktaş – Alanyaspor maçı ne zaman, nerede? İşte öne çıkan istatistikler.

Süper Lig’de yeni hafta Beşiktaş-Alanyaspor mücadelesiyle başlayacak. Beşiktaş – Alanyaspor maçı ne zaman, nerede? İşte öne çıkan istatistikler.
Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Beşiktaş ile orta sıralardan kurtulmak isteyen Alanyaspor haftanın açılış maçında karşı karşıya gelecekler. Peki, Beşiktaş – Alanyaspor maçı ne zaman, nerede? İşte öne çıkan istatistikler:

besiktas-alanyaspor-maci-ne-zaman-nerede-2.jpg

BEŞİKTAŞ – ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, NEREDE?

Süper Lig’de sezonun ilk yarısında Alanya’da oynanan mücadelede Alanyaspor ile Beşiktaş 3-3 berabere kalmıştı. Maçın ilk yarısında Beşiktaş rakibi karşısında devreyi 3-0 önde kapamış fakat ikinci devrede yediği 3 golle sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Ligde 35 puanla dördüncü sırada bulunan Beşiktaş, 25 puanla dokuzuncu sırada kendisine yer bulan Alanyaspor ile 27 Ocak Cuma akşamı saat 20:00’da Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek.

besiktas-alanyaspor-maci-ne-zaman-nerede-3.jpg

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER

Alanyaspor’u konuk ettiği son altı Süper Lig maçını da kazanmasını bilen Beşiktaş’ın, lig tarihinde puan vermeden en fazla ağırladığı ikinci takım Alanyaspor. Rekor, 10 maç ile Altınordu’ya karşı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde çıktığı son 4 karşılaşmayı da kazanan Beşiktaş, daha uzun galibiyet serisine ise Şubat-Mart 2021 dönemleri arasında üst üste 6 galibiyetle Sergen Yalçın döneminde yaşandı. Alanyaspor ise ligdeson 8 deplasman maçından 3 puan çıkaramadı. Bu sürede 3 beraberlik, 5 mağlubiyet alan Alanyaspor, tüm deplasman maçlarında gol yiyen tek kulüp durumunda. Antalya temsilcisi 9 maçta 22 golü kalesinde gördü. Bu sezon Hatayspor’un ardından ceza sahası dışından en az şut çeken takım ise 68 şutla Alanyaspor. Buna karşın 7 kez ile fileleri en fazla havalandıran 3 ekiten birisi konumunda. Beşiktaş, Süper Lig'de Alanyaspor ile 14. kez mücadele edecek. İki takım arasında oynanan 13 maçın 9'unu siyah-beyazlı ekip kazandı, 2'sinden ise Alanyaspor galip ayrıldı. 2 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Beşiktaş 28 kez fileleri havalandırırken, Alanyaspor ise 13 gol kaydetti.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.