Beynine Pıhtı Atan Nuri Alço Korkuttu!

Beynine Pıhtı Atan Nuri Alço Korkuttu!

Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan oyuncu Nuri Alço (73), Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Yeşilçam'ın 72 yaşındaki usta oyuncusu Nuri Alço, bayramı geçirmek için gittiği Eskişehir'deki evinde dün gece fenalaştı. Nuri Alço, önceki gün Eskişehir'deki evinde kalan eşi Burcu Alço'nun yanına bayramı geçirmek için gitmişti.

nuri-alco.jpg

Gece fenalaşan oyuncu, eşinden ambulans çağırmasını istedi. Hızla Eskişehir'deki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan oyuncunun beynine pıhtı attığı öğrenildi. Burcu Alço, "Nuri dün gece nefes alamamaya başladı. Kalp kapakçığı değiştiği için kalbiyle ilgili rahatsızlandığını sandım ama boş boş bakmaya, hafıza kaybı yaşamaya başladı. Beni tanımadı, 'Nerdeyim' demeye başladı. Ambulans çağırmamı istedi. Hemen hastaneye kaldırdım. Pıhtı attığı için hafıza kaybı yaşamış" dedi. Hastanede hemen yoğun bakıma alınan Nuri Alço'nun ameliyata alınmasına şimdilik gerek duyulmadığını belirten Burcu Alço, "Şu anda gözlem altında... Yoğun bakımda tutuluyor. Kendine geldi, hafızası yerinde... Kan sulandırıcı hap kullanıyordu. Her gün hapını ben içiriyordum. Ben 10 gündür Eskişehir'deyim. İhmal etmişiz, o yüzden böyle bir sorun yaşadık sanırım. Çok şükür iyi şimdi iyi..." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.