Biri Bu İstismarı Durdursun

Biri Bu İstismarı Durdursun

Başkent sokaklarında istismar edilerek zorla çalıştırılan çocuk sayısı, her geçen gün katlanıyor. Siteler 2 Kavşağında biri kız olmak üzere toplam 6 çocuğun dilenme görüntüsü ise gelinen son noktayı gözler önüne seriyor.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Başkent sokaklarında dilenen çocukların sayısı her geçen gün artıyor. Yaşları 3 ila 10 arasında değişen minik bedenler, trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda saatin kaç olduğunu umursamadan dileniyor. Dilenen çocukların görüntüsü ise yürekleri dağlıyor. Alınan tüm önlemlere rağmen Başkent'in bu kronik sorunu engellenmeyi bırakın katlanarak devam ediyor.  
6 ÇOCUK BİR ARADA DİLENİYOR
Turgut Özel Bulvarı Siteler 2 Kavşağında muhabirimiz tarafından çekilen bir görüntü çocuk istismarıyla ilgili son durumu gözler önüne serdi. Biri kız olmak üzere toplam 6 Suriyeli çocuğun trafik ışıklarında hayatlarını da hiçe sayarak dilendiği görüldü. Konuşmaya çalıştığımız çocuklar, kendilerinin fotoğraflarını çekildiğini görünce bölgeden koşarak uzaklaşmaya başladı. Bölgedeki esnaflar önceden bir kaç çocuğun kavşakta dilendiğini; ancak bu günlerde bir elin parmağını aşacak bir şekilde çocuk sayısında artışın yaşandığını anlattı. Yetkililerden bu konuda acil çözüm istendi.  

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.