Bluesky indir? Bluesky kimin? Bluesky Türkçe indir? Bluesky nasıl girilir? Bluesky nasıl kayıt olunur?

Bluesky indir? Bluesky kimin? Bluesky Türkçe indir? Bluesky nasıl girilir? Bluesky nasıl kayıt olunur?

Twitter’ı satın alarak X’e çeviren Elon Musk’a rakip çıktı. Eskiden davetiye ile çalışan Bluesky, şimdi herkese açıldı. Peki, Bluesky indir? Bluesky kimin? Bluesky Türkçe indir? Bluesky nasıl girilir? Bluesky nasıl kayıt olunur? İşte detaylar:

Uygulama, herkese açılmadan evvel bir davetiyeye ihtiyaç vardı ve bu da genellikle mevcut bir üyeden davetiye talep etmek anlamına geliyordu. Bluesky, bu davetiye döneminin siteye moderasyon araçları ve diğer özellikleri kurmak için zaman kazandırdığını söyledi. Dün itibariyle bütün herkes için kullanıma sunulan Bluesky, Elon Musk’ın X’ini geri plana atacağa benziyor. Peki, Bluesky indir? Bluesky kimin? Bluesky Türkçe indir? Bluesky nasıl girilir? Bluesky nasıl kayıt olunur? Tüm detaylar haberimizde:

bluesky-001.jpg

BLUESKY NEDİR?

İnsanlar tarafından yeni Twitter olarak bilinen Bluesky, bir sosyal medya uygulamasıdır. Elon Musk tarafından satın alınan Twitter, git gide değerini kaybetmiş ve milyonlarca kullanıcısını da başka uygulamalara kaptırmaya başlamıştı. Twitter'ın eski CEO'su Jack Dorsey de Twitter'ı 'bitirecek' yeni bir uygulama ile kullanıcıların karşısına çıktı. Önceleri davet kodu ile kullanıcı alan Bluesky, şimdi herkes için erişime açıldı. Bir günde 4 milyondan fazla kullanıcı sağlayan uygulama, ‘X’i sollayacak’ yorumları yapıldı.

bluesky-2.jpg

BLUESKY KİMİN?

Bluesky kimin sorusunun cevabı, Twitter’ın eski kurucu ortaklarından biri olan ve bir dönem şirketin CEO’luğunu yapmış Jack Dorsey’dır. Ancak Dorsey ile birlikte bir ekip Bluesky’ın gelişiminde büyük katkısı vardır.

bluesky-3.jpg

BLUESKY TÜRKÇE İNDİR?

Sosyal medyanın yeni gözdesi Bluesky, Türkiye’de de dikkatleri üzerine çekti. İnsanlar ismini duyduktan sonra Apple Store ya da Play Store’dan uygulamayı telefonlarına indirmeye başladı. Ancak uygulamanın henüz Türkçe versiyonu uygulamaya eklenmedi. Kısa süre içinde dünya ülkelerinin dillerinin de eklenmesi beklenen uygulamada bu olayın ne zaman gerçekleşeceği bilinmiyor.

bluesky-4.jpg

BLUESKY NASIL GİRİLİR?

Bluesky, eskiden davetiye kodu ile kullanıcı alıyordu. Ancak dün itibariyle bu durum ortadan kalktı. İnsanlar uygulamanın kendilerinden istenen bilgileri doldurması ile uygulamaya giriş yapabilmektedir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.