Bolu Belediyesine yeni operasyon: 4 kişi gözaltında
Bolu Belediyesinde rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada, Belediye Başkan Yardımcısı R.Ö. ile 3 belediye çalışanı gözaltına alındı.
Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, haklarında gözaltı kararı verilen 4 şüpheliye yönelik işlem yapıldı. Jandarma ekipleri, Belediye Başkan Yardımcısı R.Ö. ile belediyede görevli 3 çalışanı gözaltına aldı.
EV VE İŞ YERLERİNDE ARAMA YAPILDI
Soruşturma çerçevesinde şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde jandarma ekiplerince arama gerçekleştirildi. Aramaların ardından gözaltına alınan kişilerin jandarmadaki işlemlerine devam edildi.
Rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma suçlamaları kapsamında yürütülen soruşturmaya ilişkin incelemeler sürüyor. Şüphelilerin adli durumlarına ve soruşturmanın sonraki aşamalarına ilişkin henüz ek bir açıklama yapılmadı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.