Bolu’da bir kadın evine dönerken köpek saldırısına uğradı

Bolu’da bir kadın evine dönerken köpek saldırısına uğradı

Bolu’da çocuklarını okula bıraktıktan sonra evinde dönen Nurgül Yalçın, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Sokak köpeklerinin saldırısında bacağı yaralanan Yalçın, yoldan geçen bir kişinin müdahalesiyle başıboş köpeklerden kurtuldu.

Olay dün sabah Bolu Yaşamkent Mahallesi Koray Aydın Bulvarı’nda gerçekleşti. Çocuklarını okula bıraktıktan sonra evinde dönen Nurgül Yalçın sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Sokak köpeklerinin bacağından ısırması sonucu yaralanan Yalçın, yoldan geçen bir sürücünün müdahalesiyle kurtarılarak hastaneye götürüldü. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne götürülen Yalçın, tetanos ve kuduz aşısı yapılıp tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

“30 TANE KÖPEK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER”

Yoldaki köpekleri fark etmediğini belirten Nurgül Yalçın, “Sabah saatlerinde çocuklarımı okula bıraktıktan sonra yolda köpekler peşimden geliyormuş. Ben fark etmedim. Köpekler tam arkama geldiğinde saldırı olacağını anlayan vatandaşlar kornaya basmışlar, ben de korna sesine aldırış etmemiştim. Daha sonra bacağımda bir yanma hissettim. O sırada yoldan geçen bir aracın sürücüsü durup beni arabaya aldı. Daha sonra baktığımda bir sürü köpek olduğunu gördüm. Başka arabalar da durdu. 30 tane köpek olduğunu ve kulaklarında küpe olmadığını söylediler" şeklinde konuştu.

2222222.jpg

“ÇOK DAHA KÖTÜ ŞEYLER OLABİLİRDİ”

Köpek saldırısının olduğu bölgenin çok yoğun bir yer olduğuna dikkat çeken Nurgül Yalçın, “Her sabah çocuklarımı okula götürdüğüm yol ve okul olan bir bölge olduğu için çok yoğun olan bir yer. Kaç köpek olduğunu anlayamadım ama çok köpek vardı. Olayı görenler 30 köpek olduğunu söyledi. Hastanede pansuman yapılıp, tetanos aşısı yapıldı. Kuduz aşısı da yapıldı. Hala atlatamadım bu olayı. Yaşadığım olayın çocukların başına geldiğini düşünüyorum ve olayı atlatamıyorum. Atlatabileceğimi düşünemiyorum. Yanımda çocuklar olsaydı çok daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilirdi. Direkt parçalarlardı. Çok daha kötü şeyler olabilirdi. Yetkililere yalvarıyorum. Bir an önce çözüm bulsunlar. 1-2 tane sürekli görüyorduk buralarda ama bu sefer sürü şeklindelerdi" ifadelerini kullandı.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.