Bursa’da bebek arabasındaki çocuğa köpekler saldırdı

Bursa’da bebek arabasındaki çocuğa köpekler saldırdı

Dehşete düşüren bir köpek saldırısı da Bursa’da yaşandı. Başıboş sokak köpekleri az kalsın bebeği yiyecekti. Bebek arabasındaki çocuğa saldıran sokak köpeklerine baba zar zor karşı koydu. Bu esnada baba yaralandı.

Sokak köpekleri saldırılarına hergün yenileri ekleniyor. Dehşete düşüren bir köpek saldırısı da Bursa’da yaşandı. Sokak köpekleri az kalsın bebeği yiyecekti. Bebek arabasındaki çocuğuna saldıran sokak köpeklerine baba zar zor karşı koydu. Bebeğini köpekten korumaya çalışan baba yaralandı.

MUHTAR PAYLAŞTI

Dehşete düşüren sokak köpeği saldırısı Bursa'nın Nilüfer ilçesi Kızılcıklı Mahallesinde yaşandı. Başıboş köpekler bebek arabasındaki çocuğa saldırdı. Korkunç olayı mahalle muhtarı paylaştı.

YAVRUSUNU KORURKEN YERE DÜŞTÜ

Kızılcıklı Mahallesi Muhtarı Ülkü Celep’in yaptığı açıklamaya göre, bebek arabasıyla bebeğini gezdirirken, üzerlerine atlayan sokak köpeklerinden yavrusunu korumak isteyen baba, yere düştü, yaralandı.

YAZIK BU İNSANLARA

Muhtar şunları kaydetti: “Bebek arabasıyla çocuğunu gezdirirken, üzerlerine atlayan sokak köpeklerinden yavrusunu korumak isteyen baba, yere düşmüş ama nasıl düşmüşse, adamın bacakları bile tutmuyor, zor yürüyordu.

bursa-sokak-kopekleri-bebek-arabasindaki-bebege-saldirdi.jpg

Dün de beni bir köpek kovaladı, muhtarlığa girdim, kapıyı kapattım, kapıyı tırmalıyor, elim ayağım titredi. Ben bıktım, kendi korkumu geçtim artık, yazık bu insanlara… Başka hangi mahallede bu kadar sokak köpeği var?..”

Ferit Atmaca / www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.