Bu briketler her an devrilebilir!

Bu briketler her an devrilebilir!

Aşıkpaşa Caddesi’nde yol kenarına yuvarlanan taş ve molozlar tehlike oluştururken, kenardaki briket yığını heran yıkılabilecek gibi duruyor.

Keçiören Aşıkpaşa Caddesi üzerindeki boş arazide bulunan kaya ve molozlar tehlike saçıyor. Yukardan yuvarlanan kaya ve beton parçaları yolun neredeyse içine kadar gelmiş durumda. Kaldırım bulunmadığından yayaların da yolu kullanmasıyla her an kazaya davetiye çıkartıyor. Caddenin devamında bulunan Osman Hamdibey İlköğretim Okulu(İÖO) güzergâhı ve toplu taşıma araçlarının da bu yolu kullanması tehlikenin boyutlarını katlar durumda.

OKUL VE TOPLU TAŞIMA YOLU

Osman Hamdibey İÖO öğrencileri okullarına gitmek için bu güzergahı kullanıyor. Yolun iki tarafında da kaldırım bulunmaması araçlarla çocukları yan yana getiriyor. Yoldan geçen vatandaşlar ise durumla ilgili gazetemize şu ifadeleri kullandılar: 
,”Çocuklar buradan yürüyorlar. Yolun içi taş parçaları var araçlar geçerken fırlatıyor. Birde büyük araçlar geçerken kaçacak yeriniz olmuyor. Allah korusun ama büyük tehlike var. Yalnızca araç değil yukarıdan taş yuvarlanma riski de var. Molozlar parça parça aşağı kayıyor.”
 
Toplu taşıma araçlarının da buradan geçtiğini söyleyen vatandaşlar, “ Yukardan bir kaya yuvarlansa otobüse veya dolmuşa kaza yaptırsa çok canlar yanar. Kaza olmadan önce bunun çaresine bakılmalı yetkililerden çözüm bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.