Bu çanta kitap okuyanlara büyük kolaylıklar sağlıyor

Bu çanta kitap okuyanlara büyük kolaylıklar sağlıyor

Selma Kalkan Kitapsever Çanta üretti. Okumayı sevenlere büyük kolaylıklar sağlayan çanta ile kişiler hem ekstra çanta taşımıyor hem de kitabına hiçbir zarar gelmeden istediği yerde okuyabiliyor.

Kitapseverler bu çanta sayesinde parkta, sokakta, otobüste kitabını rahatlıkla okuyabilecek. Selma Kalkan’ın yapmış olduğu Kitapsever çanta, kitap okuyanlara büyük kolaylıklar sağlıyor. Kişiler hem ekstra çanta taşmıyor hem de kitabını hiçbir zarar gelmeden istediği yerde okuyabiliyor. Ankara’da evinde kendi imkanları dahilinde kitaplar için çanta diken Selma Kalkan, “Kişiler bu çanta sayesinde ekstra bir çanta taşımasına gerek kalmıyor. Çantayı açıp kitabını okuyup, yoluna devam edebiliyor” dedi.

basliksiz-1.jpg

“KENDİMDEN BİR ŞEYLER KATMAK İSTEDİM”

Kendi üretimi olan çantalar hakkında bilgi veren Selma Kalkan, “Çanta dikimi yapıyordum. Dikmiş olduğum çantaya kendimden bir şeyler katmak istedim. Düşünürken kitaplar için bir çanta hazırlamak aklıma geldi. Kitapseverler için böyle bir çantanın iyi olacağını düşündüm. Bu sayede kişiler ekstra bir çanta taşımayacaktı. Çantayı açıp kitabını okuyup, yoluna devam edebilecekti. Bu fikir ile yola çıktım. Nasıl bir şey yapmak istediğime karar verdim ve ardından dikimine geçtim. Yaptığı çantalara ‘Kitapsever’ adını verdim” dedi.

basliksiz-2.jpg

“KİTAPSEVERLER RAHATLIKLA KULLANABİLİRLER”

Tamamen evde kendi imkânları ile ürettiği çantaların satışı için uygun fuarları beklediğini söyleyen Kalkan, şöyle devam etti:

“Fuarlarda satışını yapmaya çalışıyorum. Onun dışında herhangi bir ticari girişimim olmadı. Çantayı ilk kez görenler oldukça şaşırıyorlar. Kendisine alıp, memnun kalıp çevresine öneren çok müşterim var. Katıldığım fuarlarda tezgâhı geçen tekrar dönüp bir bakar. Çantaların isteğe göre ebatlarını yapıyorum. Standart olanları da var. Zaten kitaplar otalama aynı ölçülerde oluyor. O şekilde kitapseverler rahatlıkla alıp kullanabilirler.”

basliksiz-3.jpg

“KİTAPLAR ZARAR GÖRMÜYOR”

Çantaların kitaplar için tam bir koruyucu olduğunun altını çizen Kalkan, “Kitapseverler çanta sayesinde parkta, bahçede, sokakta, otobüste kısaca aklınıza gelebilecek her yerde kitabını rahatlıkla okuyabiliyor. Bu çanta sayesinde kişiler hem kitabına hem de kişisel eşyalarına anında ulaşabiliyor. Çantalar bezden olmasından kaynaklı, kitaplar hiçbir şekilde zarar görmüyor. Kitabını seven kapağına zarar gelmesini istemeyenler için tam bir performans ürünü diyebilirim” şeklinde konuştu.

“MARKAM MARKASIZLIĞIM”

Yaptığı kitap çantalarının üzerine marka ismi dikmediğini dile getirerek markasızlığının marka olduğunu söyleyen Kalkan, cümlelerini şu sözlerini noktaladı: “Yeni bir marka açtım. Markam da çok ilginçtir. Benim markam markasızdır, markasızlığı marka aslında.”

Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.