Bu festival markanın öncüsü

Bu festival markanın öncüsü

TED Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Mustafa Denizli öne çıkan isimlerden bazıları

Ankara Marka Festivali sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve toplamda 181 konuşmacı ile başkentlileri buluşturmaya hazırlanıyor. 30’a yakın markanın sponsorluğunda 13, 14, 15 Aralık tarihlerinde yapılacak festivalde amaç Ankara’yı marka yapmak burada verilen seminerlerle yeni fikirler ışığında Türkiye’nin markalaşma konusunda yaşadığı sıkıntılara bir çözüm aramak. Festivalin bu yılki başlığı ise ‘Yeni Yollar, Yeni Yönler, Yeni Yöntemler’ olarak seçildi. 

Festivalin 1. Günü 

Festivalin ilk günü 13 Aralık dikkat çeken isimler arasında sanatçı Mustafa Sandal marka hikâyesi ile katılımcılarla buluşacak. Sonrasında TAİK Yönetim Kurulu Başkanı Ekim Alptekin iş dünyası ve markalaşma üzerine yapacağı değerlendirmelerden sonra ünlü komedyen Eser Yenenler markalaşan sokaklar adlı konuşmasıyla günü sonlandıracak. 

Festivalin 2.Günü 

ted-yonetim-kurulu-baskani-selcuk-pehlivanoglu.jpg

Festivalin ikinci günü dikkat çeken isimler arasında eğitim başlığı altında TED Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu gelecek için nasıl bir eğitim olması gerektiği ile ilgili bir konuşma yapacak. Spor dünyasının önde gelen isimlerinden Mustafa Denizli ve Şenes Erzik ise rekabetin ruhu üzerine katılımcılara fikirlerini ve deneyimlerini aktaracak. 

mustafa-denizli.jpeg

Festivalin 3.Günü 

Son gün ise öne çıkan isimler arasında dünyanın sayılı havayolu şirketlerinden olan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı da programa katılacak. Öte yandan ‘Kent Ruhuna Sahip Çıkmak’ başlığı altında Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de katılımcılar arasında.

10 Bin Davetiye 

ankara-marka-festivali-3.png

Katılımcı olmak isteyenlerin festivalin internet sitesine girerek online kayıt başvuru formlarını doldurmaları gerekecek. Ayrıca Festivali tarafından 10Bin e yakın kişiye de davetiye gönderildi. Bu yıl katılımın çok yüksek olması bekleniyor. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.