Bu kareler Ankara’ya yakışmıyor

Bu kareler Ankara’ya yakışmıyor

Bahçelievler’de alt yapı çalışmalarının ardından alanın öylece bırakılması vatandaşı mağdur ediyor.

Bahçelievler Mahallesi Azerbaycan Caddesi(3.cadde) üzerinde alt yapı çalışmalarının ardından geçici olarak toprakla kapatılan yol kenarlarındaki ve sokak girişlerindeki kazı yerleri yağmurun yağmasıyla birlikte çamur yığınına dönüştü. Yer yer kaldırımlarında zarar gördüğü objektiflerimize yansırken yoldan geçen yayalar çamurdan etkilenmemek için fazlaca çaba gösterdi. 

Ayakkabılarımız Çamur İçinde  

Semt sakinleri ve cadde esnafı da oluşan bu görüntü ve çevre kirliliğine tepki gösterdi. Büyükşehir Belediyesinden bir an önce bu durumun düzeltilmesini isteyen vatandaşlar, “Yaya olarak kaldırımda yürümekte zorlanıyoruz. Şehrin merkezinde böylesine işlek bir cadde de ayakkabılarımız çamur içerisinde kaldı. Bahçelievler’e yakışmayan bu görüntünün en kısa sürede değişmesini istiyoruz.” dedi. Ayrıca cadde üzerindeki kaldırımlarında bozuk olduğunu söyleyen vatandaşlar yetkililerin bu duruma da bir çözüm bulmasını istiyor. 

İşlerimize Zarar Veriyor

Kentin işlek ve gözde noktasında bulunan cadde de bulunan esnafta kirliliğin iş yerlerine ve işlerine zarar verdiğini belirterek, “Caddenin her yeri çamurla kaplı dükkânımızı sürekli temizliyoruz fakat yeterli olmuyor. Bu durum bizim ve müşterilerimiz açısından istenmeyen bir görüntü. Burası kafelerin ve restoranların çok bulunduğu ve insanlarında gün içinde sıkça tercih ettiği bir yer. Bu çirkin görüntüden dolayı insanlar tercihlerini başka yere kaydırabilir buda bizim işlerimizin düşmesine sebep olur. Biran önce yetkililerden bu durumun düzeltilmesini talep ediyoruz.’’ şeklinde konuştu. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.