Bugün AÇILIYOR

Bugün AÇILIYOR

Etimesgut’un en gözde mahallelerinden Ahimesut, kapalı pazar alanına da kavuştu. Ahimesut Mahallesi’nde Belediye tarafından yaptırılan ancak açılışı geciken kapalı pazar, bugün resmen açılıyor.

Enver Demirel yönetimindeki Etimesgut Belediyesi tarafından, ilçenin en hızlı gelişen semtlerinden Ahimesut Mahallesi’ne inşa edilen kapalı pazar yeri ve zabıta merkezi, bugün hizmete açılıyor.
Etimesgut’un en gözde mahallelerinden Ahimesut, kapalı pazar alanına da kavuştu. 5 bin metrekarelik alan üzerinde yer alan kapalı pazaryerinin açılmasıyla, mahalle sakinleri taze meyve sebzeyi ucuza alma imkanına kavuşacak.  

PERŞEMBE GÜNLERİ KURULACAK
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, pazar yeri ve zabıta merkezinin tüm Etimesgutlular'a hayırlı olmasını dileyerek, ‘‘Ahimesut Mahallemize kapalı pazaryeri ve zabıta merkezi inşa ettik. Pazarımız perşembe günleri kurulacaktır’’ dedi. 

ZABITA MERKEZİ DE VAR
Üzeri kapalı olan ve modern ışıklandırma sisteminin yapıldığı pazar yeri, mevsim şartlarından olumsuz etkilenmeden vatandaşlara alışveriş imkanı sunacak. Pazaryeri bünyesinde Etimesgut Belediyesi Zabıta Merkezi'de hizmet girecek. Zabıta ekipleri pazar yerinin huzur ve güvenliğini sağlamakla birlikte bölge esnaf ve işyerlerinin denetimini de gerçekleştirecekler.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, pazar yeri ve zabıta merkezinin tüm Etimesgutlular'a hayırlı olmasını dileyerek, "36 mahallemizin tamamının istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımlar gerçekleştiriyoruz. 25 binin üzerinde hemşehrimizin yaşadığı ilçemizin hızlı gelişen mahallesi Ahimesut Mahallemize kapalı pazaryeri ve zabıta merkezi inşa ettik. Çalışmalarımızı tamamladık. Ahimesut semt pazarımız Perşembe günleri kurulacaktır. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun" mesajını verdi. 

HABERVAKTİM- 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.