Buket Özgünlü avukatlardan rahatsız: Vekaleti bize ver

Buket Özgünlü avukatlardan rahatsız: Vekaleti bize ver

Ankara’ya getirdiği hastalıklı köpeklerden dolayı tutuklanan Buket Özgünlü’nün cezaevinde kendisini ziyarete gelen avukatlardan rahatsız olduğu belirtilerek birçok avukatın vekalet için Özgünlü’yü ikna etmeye çalıştığı söylendi.

Şanlıurfa’dan Ankara’ya getirdiği hastalıklı köpeklerle bilinen “Köpek velisi” Buket Özgünlü’nün kendisine ziyarete gelen avukatlardan rahatsız olduğu dile getirildi. Özgünlü’nün yakınlarının yönetiği “köpekvelisii” adlı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, pazartesi günü tutuklanarak Sincan Cezaevi’ne yerleştirilen Buket Özgünlü’nün müvekkili olmayan en az 21 avukatla görüştüğü ve bu avukatların bir kısmının kendisine vekalet vermesi için Özgünlü’yü ikna etmeye çalıştığı iddia edildi.

1-007.jpg

AVUKATINI KENDİSİ BELİRLEDİ

Köpekvelisii adlı sosyal medya hesabından Buket Özgünlü adına paylaşımda bulunan yakınları açıklamasında “Buket ile görüşmek için dosyanın avukatı olmayan 13 avukat dün bugün ise 8 avukat Buket ile görüşmeye gitmiş. Kimi tamamen iyi niyetlerle Buket’i merak ettiği için görüşmeye gitmişken, bazıları ise ne yazık ki kendilerine vekaletname çıkartılmasına ikna etmeye çalışmış. Buket dosyayı takip etmesini istediği avukatını zaten kendisi belirledi” ifadelerini kullandı.

DİLEKÇE VERDİ

Özgünlü’nün sürekli avukat görüşüne çağrılmasından dolayı uyku düzeninin bozulduğu belirtilerek, “Sizlerden bu konuda hassasiyet göstermenizi ve bu şekilde ısrarlı ziyaretleri sonlandırmanızı önemle rica ediyoruz. Kendisi de bu konudaki rahatsızlığını bildirir dilekçesini cezaevi müdürlüğüyle paylaşmıştır. Bundan sonraki süreçte sadece vekaleti olan avukatlarla görüşecek olup gerisiyle görüş sağlamayacaktır. Konuyla ilgili tüm Avukatlardan Buket in kararına saygı beklemekteyiz” açıklamasında bulunuldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.