Bunları Kim Çekecek!

Bunları Kim Çekecek!

Ankara Trafik Vakfı'na bağlı bulunan çekicilerin trafik kurallarını hiçe sayarak insan hayatını tehlikeye attığı ortaya çıktı. Uyanıklık yapan çekici şoförlerinin akıcı trafikte ters yöne girerek kazaya sebebiyet verdikleri görüldü.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Ankara Trafik Vakfı'na bağlı bulunan çekiciler, Başkent sokaklarında bile bile trafik kurallarını gözardı ediyor. Keyfi uygulamalarla araçları otoparka çekerek sürücüleri mağdur eden çekiciler, iş kendilerine geldiğinde kural tanımıyor.
ÇEKİCİNİN UYANIKLIĞI
Bu olayın son örneği ise önceki akşam 6 sıralarında Bentderesi Caddesi'nde yaşandı. Ankara Kalesi dibinde bulunan Yedi Emin Otoparkı'ndan çıkarak ters yöne giren ve trafiği tehlikeye atan 06 ATV 75 plakalı çekici sürücüsü, karşıdan gelen araçlarla kafa kafaya geldi. Çekiciyi kullanan şoförün trafiğin en yoğun olduğu saatlerde bu hareketi yapması diğer sürücülerin tepkisine neden oldu. İnsan hayatının hiçe sayıldığı olayda şans eseri herhangi bir üzücü olay yaşanmadı.
İNSAN HAYATI HİÇE SAYILIYOR
Duruma şahit olan vatandaşlar metrelerce ilerideki kavşaktan dönmemek için Yedi Emin Otoparkı'ndan çıkan tüm çekicilerin uyanıklık yaparak bu trafik ihlalini yaptıklarını ve sık sık kazaya sebebiyet verdiklerini iddia etti. Durum karşısında Ankara Valiliği ile Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün ne cevap vereceği ise merakla bekleniyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.