Burası sahipsiz mi?

Burası sahipsiz mi?

Mamak Kıbrısköy Mahallesi 1972’nci Caddede yerde duran telefon kabloları tehlikeye davetiye çıkarıyor. Vatandaşlar yoldan başlarını eğerek geçebiliyor.

Mamak 1972’nci Caddede bir haftadır yerde duran ve düzeltilmeyen  kablolar tehlike saçıyor. Çevre halkı “Şuan için gelen giden yok, kabloların altından geçiyoruz. Ne kablosu olduklarını da bilmiyoruz. Belki akım var. Herhangi bir kaçak olması durumunda akıma kapılıp hayatımızı kaybedebiliriz. Biran önce yerde duran bu kablolar için önlem alınmasını istiyoruz” diyor. 

NE GELEN VAR NE GİDEN

Tehlikeye davetiye çıkaran  direğin önünden her gün binlerce insan gelip geçiyor. Çoğu insan ise bu kabloların altından geçmek zorunda kalıyor. Direğinin açıkta duran kabloları her insan için tehdit oluşturuyor. Çevredeki vatandaşlar ilgi kurumların biran önce önlem almasını talep ediyor. Vatandaşlar, “Bir haftadır bu kablolar yerde duruyor. Üstelik ne gelen var ne de giden. Kabloların altından hem biz hem de çocuklar geçmek zorunda kalıyor. Allah muhafaza burada olacak herhangi bir kaçak istenmeyen olaylara sebep olabilir. Yetkililerin bu duruma müdahale etmesini istiyoruz” dedi.

ÖNLEM ALINMALI

Yerlerde olan telefon kablolarının birçok hırsızlık olayını da beraberinde getireceğini dile getiren bölge halkı, “Burası sahipsiz mi?  Hem canımız hem malımız tehlike altında. 1 haftadır bu kabloların düzeltilmesini, onarılmasını bekliyoruz. Herhangi bir üzücü olay yaşamadan önlem alınsın” çağrısında bulundu.

Buket Beslen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.