Büyükşehirden Ankara itfaiyesine teşekkür

Büyükşehirden Ankara itfaiyesine teşekkür

Ankara’nın Siteler bölgesinde çıkan ve dört katlı bir iş yerinin alev topuna döndüğü büyük yangın saatler süren çalışmanın ardından söndürülmüştü. Büyükşehir belediyesi yaptığı açıklama ile itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde Siteler bölgesinde 4 katlı bir mobilya dükkânında başlayan, dükkânın bodrum katında yer alan kereste ve talaşların etkisiyle etkili olan yangın, Ankara İtfaiyesinin müdahalesiyle söndürüldü. Saatlerce süren müdahalenin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından teşekkür paylaşımı geldi. Büyükşehir Belediyesi, Ankara itfaiyesi ekiplerine teşekkür etti.

itfaiye-1.jpg

AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN GELDİ

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bugün Siteler bölgesinde sabah saatlerinde 4 katlı bir mobilya dükkanında başlayan, dükkanın bodrum katında yer alan kereste ve talaşların etkisiyle etkili olan yangın, Ankara İtfaiyemizin büyük ve özverili çalışmasıyla 14 saat sonra kontrol altına alınmıştır.

itfaiye-2.jpg

Esnafımıza ve İtfaiye teşkilatımıza geçmiş olsun temennilerimizi iletiyor, saatlerce aralıksız müdahalede bulunan, yangının büyümesini ve çevreye sirayet ederek zarar vermesini engelleyen tüm mesai arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyoruz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.