ÇANKAYA'DA İŞ BAŞA DÜŞDÜ

ÇANKAYA'DA İŞ BAŞA DÜŞDÜ

İlçe belediyeler arasında en fazla bütçeye sahip Çankaya Belediyesi, kar karşısında sınıfta kaldı. İlçe sınırlarında çoğu cadde kardan temizlenmeyince Çankayalılar için iş başa düştü.

Başkent'e yağan kar nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeler kar temizleme araçları ve çalışanlarıyla topyekun bir seferberlik sürdürerek cadde ve sokaklardaki beyaz örtüyü vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için temizliyor. Başkent'in dört bir yanında kar ile etkin bir mücadele sürdürülürken Çankaya Belediyesi'nin sınırları dahilinde olan yerlerde kar temizliği ile ilgili hiçbir çalışmanın yapılmadığı görülüyor. Çankayalı ise bu vurdum duymazlığa büyük tepki göstererek belediyenin yapması gereken işi kendisi yapmak zorunda kalıyor.

ÇANKAYA'DA KAR YERDEN HALA KALKMADI
Kar, Başkent'e günler öncesinden yağmasına rağmen Çankaya'daki çoğu sokakta rahatlıkla görülebiliyor. Belediye çalışanları tarafından temizlenmeyen sokaklar hem vatandaşa hem de araçlara bir hayli zorluk yaşatıyor. Kar kaplı zeminlerde çoğu vatandaşın düşüp yaralandığı belirtiliyor. 
BELEDİYE ÇALIŞMAYINCA VATANDAŞA İŞ DÜŞÜYOR
CHP'li Çankaya Belediyesi'nin bu vurdumduymazlığı, ilçe sakinleri tarafından büyük tepki topluyor. Vatandaşlar, belediyenin kış günde çalışmadığını savunarak Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e çağrıda bulunuyor. Yıldızevler Mahallesi 709. Sokak'ta muhabirimizin görüntülediği vatandaşlar, yerden kaldırılmayan kar ile mücadele ederek, belediyenin yapması gereken görevi zor şartlarda kendilerinin yapmasından yakınıyor. Bölgedeki taksiciler ise Sancak Mahallesi'nin durumunun daha da kötü olduğunu belirtiyor.
OYSAKİ EN FAZLA BÜTÇEYİ ALAN İLÇE BELEDİYE
Çankaya Belediyesi Başkent'teki ilçe belediyeler arasında 2017'de en fazla bütçeyi alan belediye oldu. 745 milyon TL bütçeye sahip Çankaya Belediyesi'nin yılın ilk ayında sınıfta kalması ise düşündürüyor.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.