Çevik'ten Destek Çağrısı

Çevik'ten Destek Çağrısı

Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürü Uğur Çevik, taziye ziyaretine gelen STK temsilcilerine, "Sizin bu desteğiniz bizi onurlandırıyor. Bu desteği bizden esirgemeyin. Başka bir şey istemiyoruz" dedi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

İstanbul'daki terör saldırısının ardından başlatılan "Polisimin yanındayım" kampanyasına destek sürüyor. Polislere taziye sunmak ve onlara destek olmak isteyen vatandaşlar, polis merkezlerinin yolunu tutuyor. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kırşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne giderek başsağlığı ziyaretinde bulundu.

NEREDE BİR POLİS GÖRÜRSEK SELAM VERELİM

Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görev yapan polislerle bir araya gelen ziyaretçi grubu kanlı terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, bu olayların vatandaşların birlik ve beraberliğini güçlendirdiğini ifade etti. Anlamlı ziyarette konuşan Kırşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar "Ülkemiz sizlerle ne kadar gurur duysa azdır. 'Polis' kelimesine önceden farklı bakılıyordu ama şimdi polis bir arkadaş, bir kardeş, bir ağabey gibidir. Bugünden itibaren nerede bir polis görürsek selam verelim, selamını alalım. Hainlere karşı bölünmez bir bütün olduk. Bu işin partisi yok, tek vücuduz, tek yüreğiz. Hainlere karşı, teröre karşı bizi yıkamayacaksınız, bölemeyeceksiniz" dedi.
DESTEĞİNİZİ BİZDEN ESİRGEMEYİN
Gelen ziyaretçileri ağırlayan  Ankara Çevik Kuvvet ve Spor Güvenliği Şube Müdürü Uğur Çevik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizin bu desteğiniz bizi onurlandırıyor. Bu desteği bizden esirgemeyin. Başka bir şey istemiyoruz" dedi. Çevik, milletten aldıkları güçle tüm zorlukların üstesinden geleceklerini kaydetti. Ziyaretin ardından çevik kuvvet polisleriyle bir süre sohbet eden grup daha sonra karanfil dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.