CHP Keçiören adayı iddialı konuştu: Biz öndeyiz

CHP Keçiören adayı iddialı konuştu: Biz öndeyiz

AK Parti’nin kalelerinden olan Keçiören’de CHP adayı Mesut Özarslan son derece iddialı açıklamalarda bulunarak “Biz öndeyiz” dedi.

CHP Keçiören Belediye Başkan adayı Mesut Özarslan, gazetecilerle iftarda bir araya geldi. CHP adayı Özarslan, AK Parti’nin kalelerinden olan Keçiören’de son durum hakkında son derece iddialı açıklamalarda bulunarak “Biz öndeyiz” dedi.

kecioren.jpg

“İFTİRA ATIYOR, YALAN SÖYLÜYOR”

Özarslan, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel'in “Büyükşehir Belediyesi'nin bazı şirketlerini batırdığı” yönündeki iddialarıyla ilgili “Sayın Cengiz Topel Yıldırım’ı biz normalde muhatap almayı düşünmüyor ve planlamıyoruz. Çünkü bizim muhatabımız değil. İlk önce Mansur Başkan'a attı, bir şey tutturamadı. Bu sefer Keçiören'in yükseldiğini gördüler, oraya yöneldiler. Sanki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı değil, Keçiören'de benim karşımda bir belediye başkan adayı niteliğinde. Kendisini ne caddede gören var, ne sokakta gören var, ne bir projesini bilen var. Cengiz Topel Yıldırım işini, gücünü bırakıp televizyon televizyon gezerek iftira atıyor, yalan söylüyor” şeklinde konuştu.

keciorenn.jpg

“YALAN, DOLAN BİTMEDİ”

Özarslan, iddialarını şöyle sürdürdü: “Biz onlarca mülkiye müfettişinden, Sayıştay'dan da geçtik. Beyaz TV'de zaten sizler dinlemişsinizdir. Meclis gündemi de getirdi. Hatta ve hatta bu kadar ileri söylüyorum. Mevcuttaki AK Parti İl Başkanı Sayın Hakan Han Özcan da bu işe bir ara bir heyecanla başladı. Çünkü onu da yanılttılar, onu da kandırdılar, onu da yanına yalan dolan verdiler. Her yayınladığına Twitter'ı açıp bakabilirsiniz. Her birine yazılı belgelerle cevap verdim. Onu da bırakın, en son bir şey iddia etti. Dedim ki bunu ispat edemezsen o il başkanlığından ayrılıyor musun dedim. Maalesef ispat da edemedi, ayrılmadı da. Bu işler bizim gibi verdiğimiz belgeler de oluyor.”

topel.jpg

“5 YIL BOYUNCA NİYE HESAP SORMADINIZ”

Özarslan, “Topel bizim muhatabımız değil, bizim muhatap olduğumuz yerler bellidir” diyerek sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: “Sayın Topel de işi gücü bırakmış, Mansur Başkanımıza ve bize ağza alınmayacak iftiralar yapıyor. Gösterdiği belgelerin ne şeklini biliyor, ne şemalini biliyor. Bu devletin müfettişi var, Sayıştay’ı var, savcısı var, hâkimi var. Siz kimsiniz ya? İYİ Parti yöneticilerine buradan soruyorum. Sizin bu konuşmasına müsaade ettiğiniz Topel'e diyemiyor musunuz, 5 yıl boyunca niye hesap sormadınız da CHP'nin adayı olunca bu adamı böyle konuşturuyorsun? Bu duruma biz çok üzülüyoruz.”

mesut-ozarslan.jpg

“ADAY GÖSTERDİLER, GERİ DE ÇEKEMİYORLAR”

İYİ Parti’yi biz ne emeklerle kurduk diyerek, İYİ Parti'nin mevcut durumuna üzüldüğünü belirten Özarslan, “Orada çok kıymetli ağabeylerim, geçmişte yol arkadaşlığı yaptığım ülküdaşlarım var. İyi Parti’nin kendi içerisinde anket yapın yüzde 99'u rahatsızdır. Bir kere aday gösterdiler, geri de çekemiyorlar. 1 Nisan'dan sonra zaten Topel, o partide ne kalabilecek konumda, ne de yapıda. Allah İYİ Parti'nin yardımcısı olsun. Açık açık AK Parti'ye destek sağlama amacı içinde. Bunu herkes görüyor. Biz ona sadece gülüyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.