ÇOK ULUSLU APARTMANA HIRSIZ DADANDI

ÇOK ULUSLU APARTMANA HIRSIZ DADANDI

Keçiören Ayvalı Mahallesi’ndeki bir apartmana ayakkabı hırsızı musallat olmuş durumda. Ayakkabı hırsızlarından bıkmış olan bir bina sakini, komşularını uyarmak için 3 dilde uyarı yazısı yazıp binanın görünen yerlerine astı.

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Keçiören Ayvalı Mahallesi’ndeki bir apartmana hırsız ya da hırsızlar dadanmış durumda. Bina sakini, sürekli ayakkabılarının çalınması üzerine 3 dilde uyarı yazısı yazıp hem bina kapısına hem de binadaki panoya astı. Bina sakini, kaleme aldığı uyarı yazısında şu ifadeler yer verdi: “Apartmanımıza ayakkabı hırsızı musallat olmuştur. Lütfen kapıyı kapalı tutunuz ve ayakkabılarınızı içeri alınız.”

3 DİLDE UYARI YAZISI YAZIP ASTI

İsminin haberde yer almasını istemeyen apartman sakini, binalarına musallat olan hırsızla ilgili gazetemize şöyle konuştu: “Yeni aldığım iki adet ayakkabı ve terliğimiz çalındı. Hırsız, eski terliğini bırakıp yeni terliği ayağına giyip gitmiş. Apartman kozmopolit bir apartman olduğu için bina sakinlerini uyarmak için üç dilde uyarı yazısı yazıp binanın görünen yerlerine astım.”

KLEPTOMANİ HASTASI OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENİYOR

Hırsızların binada sürekli ayakkabı çalmasından tedirgin olan apartman sakini, hırsızın ne bulursa götürdüğü için kleptomani hastası (Gerçekte gerek duyulmayan maddeleri çalma dürtüsü),  olduğundan şüpheleniyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.