Çoktan sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluşuyor: Hedef yüzde 70

Çoktan sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluşuyor: Hedef yüzde 70

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Çoktan “Hedefimiz yüzde 70 oy almak. Hem Keçiören’de hem büyükşehirde oyları artırarak kazanmış olacağız” dedi.

Türkiye, 31 Mart seçimlerine doğru hızla ilerlerken adayların seçim çalışmaları son gaz devam ediyor. Turgut Altınok’un Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmesinin ardından, boşalan yerine aday olarak Zafer Çoktan gösterilmişti. Bunun üzerine AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Seçim sonuçları için oldukça iddialı konuşan Çoktan, yüzde 70 oy oranı ile Keçiören’i kazanacaklarını belirtti.

zafer.jpg

“OLDUKÇA BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR”

9 yıl Keçiören AK Parti İlçe Başkanlığı görevi yapan, AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, Keçiören’in çeşitli noktalarında vatandaşlarla bir araya gelerek seçim hedeflerini anlatmaya devam ediyor. Oy hedefinin oldukça büyük olduğunu dile getiren Çoktan, “Yüzde 70 hedef oy oranı ile hem Keçiören’de hem büyükşehirde oyları artırarak kazanacağız. Bize kalpten destek veren fedakâr kardeşlerimiz ile beraber seçim çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Sokak sokak, ev ev dolaşarak vatandaşlarımızın bizden beklentilerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Keçiören halkından bizlere karşı oldukça büyük bir teveccüh var. Bunda yıllardır AK Parti olarak Keçiören’e verilen emeğin büyük ölçüde önemi bulunuyor. Vatandaşlarla bir araya geldiğimizde görüyorum ki bizleri seviyorlar” ifadelerine yer verdi.

coktan.jpg

“ÇALIŞMALARIN ÜZERİNE KOYARAK DEVAM EDECEĞİZ”

“Turgut başkanımızın bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaların üzerine koyarak devam edeceğiz” diyerek kendisinden de oldukça büyük bir destek olduğunu vurgulayan Çoktan sözlerine şu cümlelerle devam etti:

“Bize gönül veren ekibimiz ile beraber alan çalışması yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ve belediye başkanımızın hizmetlerinden konuşarak, seçilmemiz durumunda yapacağımız hizmetleri vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Keçiören’e daha fazla hizmet getirmek için her şeyi yapacağız. Bugüne kadar yaptığımız hiçbir çalışmamızdan olumsuz bir tepki almadık. Bu durumda bizi mutlu ediyor. Motivasyonumuzu da artırıyor. Zaten bize olan desteğini kendileri de dile getirdi. Rabbim bu yolda birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Seçimlere çok kısa bir zaman kaldı, hayırla sonuçlansın inşallah.”

Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.