Çubuk terör mağdurları derneği binası yenileniyor

Çubuk terör mağdurları derneği binası yenileniyor

Çubuk Terör Mağdurları Derneği'nin hizmet binası, Çubuk Belediyesi ve hayırseverlerin yardımıyla yenileniyor. Dernek Başkanı Zeki Avan, " Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Şehit yakınlarını ve gazilerimizi sevindirdiler" dedi.

Alanında Türkiye'nin en aktif STK'larından biri olan Çubuk Terör Mağdurları Derneği'nin hizmet binası, Çubuk Belediyesi ve hayırseverlerin yardımıyla yenileniyor.  Çubuk'taki Atatürk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Simsarlar İş Hanı bulunan dernek binasına doğalgaz döşeniyor. Derneğin kapı pencereleri ise PVC ile değiştiriliyor. 

ŞEHİT YAKINI VE GAZİLER SEVİNDİ

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, dernek binasına döşenen doğalgaz tesisatının masraflarını Çubuk Belediyesi'nin üstlendiğini, kapı ve pencere masraflarını ise Avukat Yaşar Sarı'nın öncülüğünde karşılanacağını kaydetti. Başkan Avan, "Önceden elektrikli soba ile ısınıyorduk. Kışları soğuk oluyordu. Derneğimiz aktif bir şekilde çalıştığı için sürekli ziyaret ediliyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Şehit yakınlarını ve gazilerimizi sevindirdiler" dedi.    

EN FAZLA ŞEHİT ÇUBUK'TAN

Nüfus oranına göre Türkiye’de en çok şehit veren ilçe Çubuk'un 65 şehidi ve 25'e yakın gazisi bulunuyor. Çubuk Terör Mağdurları Derneği alanında Türkiye'nin en aktif STK'larından biri olarak biliniyor.  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.