Çubuklulardan fuar dayanışması

Çubuklulardan fuar dayanışması

ÇUGİAD Başkanı Yasin Özen, fuar alanının Akyurt’ta kalması için yaklaşık 50 kişi ile bir basın açıklaması yaptı. Ankara’nın kuzeyindeki ilçelerin sesi olarak toplandıklarını belirten Özen, “Fuar alanı Akyurt’a yakıştı ve Akyurt’ta bitecektir” dedi.

Akyurt’tan taşınması gündemde olan fuar alanına ilişkin Çubuk Girişimci İşadamları Derneği (ÇUGİAD) öncülüğünde bir basın açıklaması yapıldı. Fuar alanına oldukça yakın Saracalar Mahallesi’nde dün öğleden sonra yapılan basın açıklamasında projenin taşınma kararından vazgeçilmesi istendi. 

KUZEY ANKARA GELİŞSİN 

Çubuk Girişimci İşadamları Derneği (ÇUGİAD) Başkanı Yasin Özen, Kuzey Ankara’nın sesi olarak toplandıklarını  belirterek, “Bu bölge 4 ilçeyi kapsıyor. Fuar alanının başka bir yere gitmesine karşıyız. Çünkü Kuzey Ankara AK Parti’ye 16 yıldır yüzde 80 oyla destek vermiştir. Biz bu desteğin karşılığı olarak biz bunu hak etmiyoruz. Biz bu bölgenin kalkınmasını istiyoruz. İnsanları hizmet alsın. Bu bölgede en fazla şehit veren ilçeler vardır. Bizler vatanımızı, devletimizi seven insanlarız. Verilen hizmet geri alınmaz. Kuzey Ankara bölgesinin gelişmesi gerekirken fuar alanı projesinin iptal edilmesi söz konusu. Biz bundan rahatsızlık duyuyoruz. Halk olarak toplandık ve daha toplanacağız. Bu işin takipçisiyiz. Fuar alanı Akyurt’a yakıştı ve Akyurt’ta bitecektir” dedi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.