Çubuk’ta vatandaşın 20 yıllık internet sorunu çözüldü

Çubuk’ta vatandaşın 20 yıllık internet sorunu çözüldü

Çubuk’ta vatandaşın 20 yıllık internet sorunu geçtiğimiz hafta yayınladığımız haberin hemen ardından çözüldü.

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınlanan ‘Net Sorun’ başlıklı haberimizden sonra harekete geçen Türk Telekom yetkilileri Çubuk’ta 20 yıldır internetten mahrum olan vatandaşların sorununu çözdü. Mağdur vatandaşlardan Engin Çayırcı’nın bulunduğu binaya direk güzergahı çekilerek internet erişimi sağlandı.

Engin Çayırcı, “İlksayfa Gazetesine çok teşekkür ediyorum. Gitmediğimiz yer kalmamıştı. Haberiniz üzerine yetkililer harekete geçti, sonunda internetimiz bağlandı” dedi.

whatsapp-image-2024-04-04-at-9-46-50-am-1.jpeg

NE OLMUŞTU?

Çubuk Atatürk Mahallesi sakini Engin Çayırcı, 20 yıldır internet hizmeti alamadıklarını ve binada yaşayan okul çağındaki çocukların derslerine çalışamadığını gazetemize yaptığı açıklama ile ifade etmişti. Gazetemize konuşan Türk Telekom yetkilileri ise sorunun binanın şebekesi bulunmaması ve internet kullanım talebinin sonradan artması ile ilgili olduğunu ifade etmişti.

whatsapp-image-2024-04-04-at-9-46-49-am.jpeg

İNTERNET TAMAM

Türk Telekom yetkilileri gazetemize yaptığı açıklamada, altyapı hizmetinin sağlandığını ve adreste yaşayan vatandaşların internet hizmetlerini kullanabileceklerini ifade etti. Konu ile ilgili gazetemize konuşan Engin Çayırcı, “Türk Telekom görevlileri önce keşif yaptı. Sonra aradan yaklaşık 1 hafta geçti ve direk hattını çekmek için geldiler. Altyapı zaten sokağın başına kadar geliyor. Görevliler de yeni direkler dikip kablo çekerek interneti bizim binamıza kadar getirdiler. Bağlantılar yapıldı hizmetimiz başladı” dedi.

whatsapp-image-2024-04-04-at-9-46-50-am.jpeg

GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

20 yıldır herhangi bir şekilde internet sorununu çözemediklerini iddia eden Engin Çayırcı, “Allah sizden razı olsun. O kadar süre boyunca uğraştık ama biz bu işi çözemedik. Gazetenizde haberiniz yayınlandıktan 2 hafta içerisinde yetkililer bizimle iletişime geçti ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.