Çukur var YANDAN GEÇ

Çukur var YANDAN GEÇ

Sobacılar Çarşısı’nı Anafartalar Caddesi’ne bağlayan merdivenleri kullanan vatandaşlara zor anlar yaşıyor. Altan Sokak’taki merdivenlerde oluşan çöküntüler yağışların etkisiyle daha da genişleyerek istenmeyen görüntüler oluşturuyor. 

Ulus’ta Altan Sokağı Anafartalar Caddesine bağlayan merdivenlerde çökme meydana geldi. Başkent’in yoğun yerlerinden bir tanesi olan Sobacılar Çarşısı’na bağlanan yolda bulunan çukurlar vatandaşlar için tehlike oluşturuyor. Merdivenlerde görülen çukur alanlar vatandaşları tedirgin ediyor. Altan Sokak’ta yaklaşık 1 yıl önce başlayan çökmeler genişleyerek kaldırımda büyük çukur alanlar meydana geldi. Oluşan çöküntüler yağışların etkisiyle genişledi ve merdivenler üzerinde büyük çukurlar meydana geldi. 

Sobacılar Çarşısı’nı Anafartalar Caddesi’ne bağlanan merdivenler vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor. Oluşan geniş çukurluklar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Buradan geçen kişiler çukurlara takılmamak için başları önde dikkatlice yürüyorlar. Mayın tarlasına dönmüş merdivenlerde bir kaza yaşamamak isteyen insanlar oldukça yavaş ve dikkatli bir şekilde yürümek durumunda kalıyor.  

ONARILMAYI BEKLİYOR
Yaklaşık 1 yıldır bu şekilde çukurların meydana geldiği sokağa çevredeki vatandaşlar tepki gösteriyor. Çevre sakinleri çökme meydana gelen merdivenlerin onarılmasını istiyor. Altan Sokak esnaflarından Ahmet Gümüşçü, “Burada 1 yıldan beri çöküntüler oldu ve çukurlar gün yüzüne çıktı. Yağan yağmur ve kar suları burayı daha beter hale getirdi. Yağmur yağdığında burası rezil bir hale geliyor. Esnaflar olarak hepimiz şikayetçiyiz. Buranın bir an evvel onarılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Genişleyen çukur alan buradan geçenlerin attığı çöplerle doldurulmuş vaziyette bulunuyor. Yoğun şekilde kullanılan merdivenler vatandaşlar için tehlike arz ediyor. Mayın tarlasını andıran sokaktan geçen kişiler herhangi bir zarara uğramamak için oldukça dikkatli bir şekilde ilerliyor. Çöküntülerin yağışlarla her geçen gün daha fazla olduğunu söyleyen çevredekiler buranın bir an evvel onarılmasını istiyor. 

HAKAN ŞAHİN  /  HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.