Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ülkenin dışişleri bakanını kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ülkenin dışişleri bakanını kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da 7 Ülkenin Dışişleri Bakanını Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da 7 Ülkenin Dışişleri Bakanını Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen R4+E3 Dışişleri Bakanları Toplantısı’nın ardından 7 ülkenin dışişleri bakanıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın da katıldığı görüşmede Mısır, Pakistan, Suudi Arabistan, İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya’nın dışişleri bakanlarını kabul etti.

İstanbul’da gerçekleştirilen uluslararası toplantının ardından yapılan kabulde, farklı bölgelerden üst düzey diplomatik temsilciler bir araya geldi. Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen temaslar, Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinin temsilcilerini İstanbul’da buluşturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçekleştirdiği kabul, toplantı kapsamında yürütülen diplomatik temasların önemli bir parçası oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.