Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük Ankara Mitingi'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük Ankara Mitingi'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyük Ankara Mitingi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Bahçesi'nde Büyük Ankara Mitingi'nde konuştu. Yoğun bir kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde konuştu:

"Sevgili Ankaralılar sizleri selamlıyorum. Milli mücadelenin başkentinden sizlere sevgilerimi sunuyorum. 14 Mayıs'a hazır mıyız? Ülkeme ve milletime şanla şerefle hizmet ettiğim şehir Ankara'dır. Bütün gençlerimize 14 Mayıs'ı hatırlatıyoruz. Kapı kapı dolaşıyoruz, bu seçimin önemini anlatıyoruz. Bu Bay bay Kemal'in ne denli biri olduğunu biliyoruz. Dün baktım İzmir'de Bay bay Kemal İzmir'e iyi hizmete geliyoruz yazmış. Yahu dört yıldır İstanbul'da ne yaptın, Ankara'da ne yaptın. İstanbul'u çöp dağlarından kurtardık, Ankara'yı susuzluktan biz kurtardık. Zaten biliyorlar demeyin söyleyin unuturlar bunlar. Başkentin havalimanını yapan kim? Biz yaptık tabii ki. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Ankara'daki bütün metroları kim yaptı, İstanbul öyle, İzmir öyledir. Yalan dersi almak istiyorsanız Bay bay Kemal'e müracaat edin."

"SİYASİ MEVTA YAPACAĞIZ BUNLARI"

Sandıklara sahip çıkmaları gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her bir kardeşim yanında sandığa en az 10 arkadaşını da götürecek. Geçtiğimiz günlerde bir rahatsızlık yaşadım dualarınıza layık olmaya çalışıyorum. Bir gün akşam olup gittiğimizde dudaklarda bizim Ankara ile yazdığımız 21 yıllık hikayemiz kalacak. Biz ilhamımızı hep nice zaferler kazanan bu şehirden aldık. Bu şehir alçaklar karşısında asla diz çökmedi. Bütün oyunları bozdu. Şimdi Ankara yeni bir destan yazacak. 14 Mayıs'ta göreceksiniz. Bölücü emellerini gerçekleştirmeye çalışanların umudunu kıracağız. Diyarbakır'da Yasin Börü'leri katleden bu namuzsuzlar. Ne diyorlar? Selo'yu çıkaracağız diyorlar. Milli mücadelede Ankara asla korkmadı, sinmedi. Özgürlük yolunda verilen her savaşta safını milli iradeden belirledi Ankara. 15 Temmuz'u hatırlayın helikopterler gezerken, Ankara dimdik ayakta durdu. Emniyet binasından Külliyeye kadar Ankara'nın her yeri direndi" ifadelerini kullandı. 6'lı masaydı bunlar sonra 7'li oldu şimdi de 9'lu masa oldular. Ama o da yetmez size sen onlarla yürü benim yanımda millet var Bay bay Kemal. Yanımda cumhur var cumhuru yanına alamayan avucunu yalar" şeklinde konuştu.

"ÖNCE ALLAH'A SONRA MİLLETİME İNANIYORUM"

Önce Allah'a sonra milletime inanıyorum diyen Erdoğan, "Biz olduğumuz sürece ne Selo ne de o bebek katili içerden çıkamaz. Cumhur İttifakı gümbür gümbür geliyor. Her tarafta birlik ve beraberliğimiz var. Avucunuzu yalayacaksınız avucunuzu. Bay bay Kemal'e sorun talimatları nereden alıyormuş. Kandil'den alıyor onlar destekliyor bunları. Benim size olan sevgim dünyalara bedeldir. Dünyanın dört bir yanındaki PKK'lılar, FETO'cular Bay bay Kemal'e destek veriyor. Olmayan bir şey söylenmez. 300 milyar dolar yalanının hesabını 14 Mayıs'ta soracaksınız. Eli kalem tutan adam buna inanır mı. Türkiye düşmanı kim varsa umudunu Bay bay Kemal'e bağlamış. Ankara bu kirli adaba itibar etmez. Bu bayat senaryolara itibar etmez. Evlatlarınızın geleceğini bu yıkım ekibine bırakmayın. 21 yılda Ankara'ya kurduğumuz altyapının üzerinde Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek yakışır. 14 Mayıs'ta sizden rekor bir destek bekliyoruz. Aşk ile koşan yorulmaz. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Bunların yalandan başka referansları yok. Ne yaptı bu? SSK'yı batırdı. Şimdi de kendini ekonomi bakanı ilan etmiş. Zavallı bunlar zavallı" şeklinde konuştu.

"LAF DEĞİL İŞ ÜRETTİK"

Laf değil iş ürettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bolu Tüneli'ni unutmayın, ne dediler? Patates deposu mu yapalım, doğalgaz deposu mu yapalım? Dediler. Biz ne yaptık açtık tüneli. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Eser siyasetinde bizle yarışmak isteyene hodri meydan diyoruz. Bu millet sizi avucunun içindeki suyla boğar. Evladının geleceğini size emanet etmez bu millet. Bunlar yapmayı bilmez ama istismar etmeyi iyi bilirler. Bay bay Kemal CHP'yi öyle bir hale getirdin ki kurucusu olduğu Mustafa Kemal'e hakaret edenleri partiye soktun. Cumhuriyetimizin başkenti Ankara'nın da nasıl zorluklar yaşadığınızı biliyorsunuz. Biz 21 yıldır Ankara için çalıştık. Son 21 yılda 605 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. Bunlar böyle bir şey yapamaz" dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.