Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2 yeni müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2 yeni müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan temel atma töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan temel atma töreninde konuştu.

MÜJDELER ARDI ARDINA GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan iki müjdeyi ardı ardına verdi "2+1 daire için 750 bin TL 3+1 daire için 900 bin TL vereceğiz. Dönüşümde yarısı bizden kampanyası geliyor. Evini yeniden yapmak isteyenlere yarısını biz karşılayacağız. Kampanyamızın ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul'da kira yardımı tutarını 5 bin 250 liraya yükseltiyorum. Yeni kira yardımı rakamının hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. Bizim siyasetimiz eser siyasetidir. Kimsenin kökenine bakmaz hizmet ederiz. Kılıçdaroğlu'nun SSK'yı batırmak ve seçim kaybetmek dışında başka bir vizyonu var mıdır? Altı dolu herhangi bir projesi var mı? Yok. 7 kişi bir masa etrafında kavga etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Daha birbirlerine güvenmeyenlere halk nasıl güvensin? Milletime sesleniyorum bu kumar masasına ülkenizi emanet etmeyin. Bakkala gitmesi için paranızı bile emanet etmeyeceğiniz birine ülkenizi emanet etmeyin. 14 Mayıs'ta aklınızı ve vicdanınızı dinleyin" ifadelerini kullandı.

ÜLKEYE HİZMET TEK GÜNDEMİMİZ

Ülkeye hizmet için her şeyi yapacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir toplu iğne üretemiyordu bu ülke. Şimdi İHA, SİHA, üretiyoruz, TCG Anadolu'yu üretiyoruz. Özel sektörün katkılarıyla 20 yıl öncesine göre bu ülkeyi güzel yerlere getirdik ama bunu yeterli görmüyoruz. Bugüne kadar 3,3 milyon konutu kentsel dönüşümle yenilerken 1,2 konutu da TOKİ ile inşa ettik. Enflasyon meselesini bu yıl kontrol altına alıp gelecek yıl çözeceğiz. Ben olduğum sürece faiz yükselemez düşecek. Enflasyonun yükselmesinde fiyat artışlarında birilerinin açgözlülüğünün payı varsa bunun peşine düşeriz. Bunlar faizcidir, enflasyoncudur bunlara güvenilmez. 2013'e kadar IMF'ye borcumuzu ödedik bitirdik.

Ondan sonra asla kapımıza uğrayamadılar. Kimin kapısına uğradılar? CHP'nin ve TİP'in sözcüleriyle görüştüler. O günden bu güne bizim IMF ile ilişkimiz kalmamıştır. Merkez Bankası'nın döviz rezervini 135 milyar dolara kadar çıkarttık. Bebecan sen mi yürüttün o dönem bu işi? Yalandan vazgeçmez bunlar. Bay Kemal'in yanında olanlar ya huyundan ya suyundan kapar. Biraz daha sabır ve 114 Mayıs'ta çok daha güçlü destek istiyorum. Tüm meseleleri nasıl biz çözdüysek sıkıntıların üstesinden yine gelecek biziz. 'Sözümüz söz reis biz bu yoldan dönmeyiz' diyorlar. Allah razı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.