Dönüş Başladı

Dönüş Başladı

Kurban Bayramı tatilini Başkent'in dışında geçirenler dönüşe geçmeye başladı. AŞTİ'de ve Ankara'nın 5 farklı girişinde yolcu ve araç yoğunluğu giderek artmaya başladı. En fazla yoğunluğun ise pazar günü olması bekleniyor.

 

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Kurban Bayramı tatilini Başkent'in dışında geçirenler dönüşe geçti. Tatilin bitmesine son bir kala Ankara istikametine doğru oluşan yoğunluk giderek artmaya başladı.

YOĞUNLUK BAŞLADI

Yarın sona erecek 9 günlük Kurban Bayramı tatilinden dönenler, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde (AŞTİ) yoğunluk oluşturdu.

Bayram tatilini  Başkent'in merkezden uzak ilçelerinde ve şehir dışında geçiren vatandaşlar, geldikleri AŞTİ'de yoğunluğa neden olmaya başladı. En fazla yoğunluğun yarın yani tatilin son günü olan pazar günü olacağı ifade edildi. Özel güvenlik görevlilerinin yanı sıra Ankara Emniyet Müdürlüğünden ekipler de terminalde güvenlik önlemi aldı. Bazı vatandaşlar, biletlerini gidiş-dönüş aldıkları için sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.

5 KAPIDA DA YOĞUNLUK VAR
Bayram dönüş yoğunluğu sadece AŞTİ'de yaşanmıyor. Ankara'nın 5 girişindeki Eskişehir, Konya, İstanbul, Samsun ve Esenboğa yollarında bulunan girişlerinde de yoğunluk gözle görülüyor. Binlerce araç günün farklı zamanlarında Ankara'ya giriş yapıyor. Uzmanlar ise dönüş yolunda olan araç sürücülerini yollarda dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.