Dünyanın en yakışıklı erkekleri belli oldu! Türk yakışıklılar listeye damga vurdu!

Dünyanın en yakışıklı erkekleri belli oldu! Türk yakışıklılar listeye damga vurdu!

Her yıl değişen isimlerin yer aldığı “Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği” listesi, Amerika merkezli internet sitesi TC Candler tarafından yayınlandı.

Tüm dünyada ünlü olan ve çoğunlukla beğenilen yüzlere yer verilen bu listeye Türk oyuncular damga vurdu. Televizyondan sinema perdelerine kadar pek çok alanda karşımıza çıkan bu isimleri görenlerin adeta yüzü gülüyor. İşte hayranlıkla takip edilen listedeki o Türk ünlüler…Dünyanın farklı ülkelerinde ünlü olan kişilerin güzellikleri ya da yakışıklılıklarıyla ilgili TC Candler tarafından hazırlanan listede Türk isimler de yer alıyor.

onur-tuna.jpg

Her yıl heyecanla beklenen listenin 82. sırasında renkli gözleriyle gönülleri çelen Onur Tuna yer alıyor. Güncel olarak “Şahane Hayatım” isimli projede yer alan Tuna, yakışıklılığı ve efendiliğiyle adından sık sık söz ettiriyor.

halil-ibrahi.jpg

2020 yılında ekrana gelen “Emanet” isimli projede genç bir delikanlı yer aldı. Bu isim, Halil İbrahim Ceyhan’dan başkası değildi. Kısa sürede kariyerini daha güçlü hale getirerek önemli işlerde yer alan Ceylan, listenin 65. sırasında boy gösteriyor.

sukru.jpg

Nerede bir yakışıklı listesi görsek gözler hemen onu arıyor! İçerisinde yer aldığı projelerle sık sık gündemde yer almayı başaran Şükrü Özyıldız, listenin 61. sırasına yerleşiyor. Özel hayatı ve yaptığı işlerle ekranların aranan yüzü Özyıldız, listede adeta rüzgarlar estiriyor.

mert-ramazan.jpg

“Şahmaran” gibi önemli yapımlarda yer alan Mert Ramazan Demir, “Yalı Çapkını” projesiyle hem küçüklerin hem büyüklerin göz bebeği oldu. Bu genç oyuncumuz, listenin 83. sırasına yerleşiyor

can-yaman.jpg

Türk sınırlarını aşarak ününü dünya çapına duyuran Can Yaman, gerek açıklamaları gerekse projeleriyle gündemden düşmeyen bir isim. Geniş omuzları ve uzun saçlarıyla birlikte yakışıklılar listesinin 30. sırasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.