Duygulandıran Jest

Duygulandıran Jest

Mehmetçik, Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlere yağdırılacak füzelerin üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in ismini yazarak selam gönderdi. Başkanlar bu jest karşısında duygulandı.

Kahraman Mehmetçik, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte yürüttüğü Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlere biran olsun göz açtırmıyor.  Havadan ve karadan yürütülen operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan hedefler havadan ve karadan bombalanarak yerle bir ediliyor. Askerlerimiz cephede Başkent Ankara'yı da unutmuyor. 

BAŞKANLAR UNUTULMADI 

Mehmetçik, operasyonda teröristlere yağdırılacak füzelerin üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in ismini yazarak selam gönderdi. Başkentli belediye başkanlarının isimlerin yazılı olduğu füzeler, terörist grupların bulunduğu hedefleri başarı ile vurdu.  

TUNA VE DEMİREL DUYGULANDI

Afrin'de teröristlere göz açtırmayan Mehmetçiğin bu jesti karşısında duygulanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, sosyal medya hesabından isminin yazılı olduğu fotoğrafı paylaşarak, "Zeytin Dalı Harekatı kahramanı kardeşlerim bana da selam göndermiş. Bu mübarek seferde bizleri unutmayan vatan evlatlarımıza bizden de selam olsun. Rabbim muvaffakiyetler versin. Allah yar ve yardımcınız olsun" notunu düştü. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de jest sonrası oldukça duygulandı ve fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.