EGOLARI DA SONLANDI

EGOLARI DA SONLANDI

Bu devletin ekmeğini yiyip ülkesine ihanet eden FETÖ'cülere bir tokat da EGO'dan geldi. EGO tarafından, emniyetin gönderdiği listede bulunan FETÖ'cü memurların ücretsiz veya indirimli kartlarının sistem üzerinden iptal edildiği öğrenildi.

ANKARA KART'LARI İPTAL

Meslekten ihraç edilen ve FETÖ'cü olduğu iddiası ile hakkında işlem başlatılan memurlara tanınan yasal haklar haklı olarak ellerinden alınmıştı. FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen ve hakkında soruşturma açılan 'Ankara Kart' sahibi memurların emniyetin gönderdiği listeye göre toplu taşımada kullandıkları kartlarının da sistem üzerinden iptal edildiği öğrenildi.
FETÖ'CÜLER ŞAŞKINA DÖNÜYOR
EGO ve metrolardan ücretsiz veya indirimli faydalanan FETÖ'cü memurlar, validatörö (otobüs ve metrolardaki kart okuyucu sistem) geçiş sağladıkları kartlarını okuttuğunda "Geçersiz kart!" uyarısıyla karşı karşıya kalıyor. FETÖ'cülerin bu durum karşısında şok oldukları görgü tanıkları tarafından ifade ediliyor. Başkentli vatandaşlar yapılanların yerinde olduğunu kaydederek, EGO yöneticilerine teşekkür ediyor.   

 

 

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

15 Temmuz'da yapılan FETÖ darbe girişiminin engellenmesi ile OHAL ilan edilmiş ve bu ilanın ardından FETÖ'yle ilgisi olduğu ortaya çıkan polis, asker, öğretmen gibi birçok çeşitli branştaki memur görevlerinden uzaklaştırılmıştı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ soruşturmaları kapsamında şimdiye kadar 32 bin kişinin tutuklandığını 70 bin kişi hakkında ise işlem yapıldığını bildirmişti.

ANKARA KART'LARI DA İPTAL

Meslekten ihraç edilen ve FETÖ'cü olduğu iddiası ile hakkında işlem başlatılan memurlara tanınan yasal haklar da haklı olarak ellerinden alınmıştı. FETÖ'cü memurlar önceden ücretsiz olarak yararlandığı kamu mallarından şimdi ücretli olarak yararlanmaya başladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen ve hakkında soruşturma açılan 'Ankara Kart' sahibi memurların emniyetin gönderdiği listeye göre toplu taşımada kullandıkları kartlarının da sistem üzerinden iptal edildiği öğrenildi.
FETÖ'CÜLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ
Buna göre toplu taşımada yani EGO ve metrolardan ücretsiz veya indirimli faydalanan FETÖ'cü memurlar, validatörö (otobüs ve metrolardaki kart okuyucu sistem) geçiş sağladıkları kartlarını okuttuğunda "Geçersiz kart!" uyarısıyla karşı karşıya kalıyor. FETÖ'cülerin bu durum karşısında şok oldukları görgü tanıkları tarafından ifade ediliyor. Başkentli vatandaşlar ise yapılanların yerinde olduğunu kaydederek, EGO yöneticilerine teşekkür ediyor.    

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.