Elmadağ Belediyesi tarım arazileri koruma altına aldı

Elmadağ Belediyesi tarım arazileri koruma altına aldı

Elmadağ Belediyesi tarım arazilere yapılan kaçak yapılar ile mücadele başlattı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Elmadağ Belediyesi olarak doğamıza, toprağımıza, suyumuza, havamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” denildi.

Elmadağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta müdürlüğü İlçe Tarım Müdürlüğü ve kolluk kuvvetlerinin desteği ile tarım arazilerine yapılan kaçak yapıları önleme adına çalışmalar başlattı. Belediye ekipleri tarafından düzenlenen çalışmalarda ilçe sınırları içinde kalan tarım arazilerine yapılan kaçak yapılar yıkılarak cezai işlemler uygulanmaya başladı.

0d48ec39-e24d-42dc-b4aa-bdc904787dd3.jpg

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Deprem sonrasında gündeme gelen kaçak yapılar belediyeler tarafından mercek altına alındı. Özellikle yaşanılan kuraklık ve su sıkıntılarından sonra gündeme gelen tarım arazileri hakkında Elmadağ Belediyesi’de harekete geçti. Elmadağ Belediye Başkanı Âdem Barış Aşkın’ın belediyenin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Elmadağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma ekipleri tarafından tarım arazileri üzerine kaçak yapılaşmaya karşı gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Elmadağ Belediyesi olarak doğamıza, toprağımıza, suyumuza, havamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” sözlerine değinildi.

Sedat Osman Koç / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.