Emlak ofisinde silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir emlak ofisinde çıkan silahlı olayda Şeyhmuz Solhan (36) hayatını kaybetti, S.B. ise yaralandı.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir emlak ofisinde çıkan silahlı olayda Şeyhmuz Solhan (36) hayatını kaybetti, S.B. ise yaralandı. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, saat 14.30 sıralarında Gebze ilçesi Köşklüçeşme Mahallesi Soma Maden Şehitleri Caddesi’nde bulunan bir emlak ofisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı saldırıya dönüştü.
Kimliği henüz belirlenemeyen şüphelinin tabancayla ateş açması sonucu Şeyhmuz Solhan ile S.B. yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyanların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Şeyhmuz Solhan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralının tedavisinin ise hastanede sürdüğü öğrenildi.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.