En Ağır Şekilde Cezalandırılsın

En Ağır Şekilde Cezalandırılsın

FETÖ mensubu bir grup asker tarafından yapılmaya çalışılan darbe girişimine tepkiler dinmiyor. Habervaktim'e konuşan siyasetçiler ve STK temsilcileri darbelere "hayır" diyerek hain darbecilerin idam edilmesini istiyor.

HABERVAKTİM-

 

FETÖ/PDY mensubu bir grup asker tarafından yapılmaya çalışılan ancak milletin dik duruşu neticesinde sonuçsuz kalan darbe girişimine tepkiler dinmiyor. Habervaktim'e konuşan siyasetçiler ve STK temsilcileri darbelere "hayır" diyerek hain darbecilerin idam edilmesini istiyor.  

HER YANI İHANET ÇETESİ

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan "15 Temmuz bize gösterdi ki ; Tabanı ihanet! Ortası ihanet! Tavanı ihanet! Başarılı olmuş bütün darbeler sonrasında, mutlaka idamlar olmuştur. Başarılı olamamış bir darbe sonrasında da idamların olması mukabele-i bil misil kuralı gereğince kaçınılmaz olmalıdır. Milli iradeden, demokrasiden ve büyük Türkiye'den yana tavır koymak için bütün milletimizi Kızılay meydanına davet ediyoruz."

EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSINLAR
Ahi Evran Ocağı İş Adamları Derneği Yunus Çelik: "Ahi Evran Ocağı İş Adamları Derneği ve tüm Ahiler olarak bu elim olayı kınıyoruz. Bizler böyle bir menfur saldırıyı gerçekleştirenlerin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz. Bizler ahi esnafı olarak devletimizin milletimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Hainlerin ise sonuna kadar karşısındayız. Bundan sonra ki süreçte darbeci vatan hainlerinin yani FETÖ üyelerinin takipçisi olacağız. Bu hainlere üye olanları tespit edip ilgili kurum VE kuruluşlara bildireceğiz. Allah devletimize ve milletimize bir daha böyle üzücü olaylar yaşatmasın."

BERABERLİKLE BERTARAF EDİLDİ
ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın birlik ve beraberliği sayesinde büyük bir felaket bertaraf edilmiş oldu. Devletimiz ve milletimizle dimdik ayaktayız. Demokrasimize ve milli irademize sahip çıkarak meydanlara inen gerek canlarını gerekse mallarını ortaya koyarak engel olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim."
ALÇAK GİRİŞİM
Kuyumcular ve Saatçiler Odası Hasan Hüseyin Çavuşculu: "Demokratik ve gelişmiş ülkelerde böyle üzücü olayların yaşanılması gerçekten  kabul edilemez bir durum. Bizler de hem devlet hem millet olarak bu durumu kabullenmedik. Hainlerin bu girişimine millet olarak 'dur' dedik. Allah devletimizin ve milletimizin yüzüne güldü ve böyle alçakça bir girişim engellendi. Aksi takdirde böyle bir olayın telafisi gerçekten çok zor olurdu. Kuyumcular ve Saatçiler Odası olarak bu olayı kınıyoruz. Bu üzücü olayı yapmaya kalkışanların bir an önce cezalandırılmasını istiyoruz. Biz her zaman devletimizin yanındayız. Bu olayda şehit olan demokrasi mücadelecilerine Allah'tan rahmet yaralı gazi'lerimize ise acil şifalar diliyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.