En iyi 40 başkan  seçilecek

En iyi 40 başkan seçilecek

Belediye Başkanları Birliği Başkanı Hüseyin Erer, oylama ile ilgili basın toplantısında gazetecilere bilgi verdi.

Belediye Başkanları Birliği, Türkiye'nin 7 bölgesindeki en beğenilen 40 belediye başkanını tespit ekmek için internet sitesi üzerinden halk oylaması başlattı. 4 Ocak'ta başlayan oylama ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belediye Başkanları Birliği ve eski Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, "Türkiye'nin 7 bölgesinin en beğenilen  Büyükşehir Belediye Başkanı, Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı, İl Belediye Başkanı, İl Belediye Başkanı, illere bağlı ilçe e belde başkanlarının milletimizin beğenileri ile tespit etmiş olacağız" dedi.

HEDEF 5 MİLYON KİŞİNİN OY KULLANMASI

 

4 Ocak- 16 Şubat tarihleri arasında www.baskanlarodul.com web sitesi üzerinden en iyi belediye başkanlarını seçmek için iki aşamalı halk oylaması yapılacağını belirten Başkan Erer, şimdiye kadar 800 bin oy kullanıldığını söyleyerek hedeflerinin ise 5 milyon oy olduğunu söyledi. Erer, bir kişinin aynı IP adresiyle ikinci kez oy kullanamadığının altını çizdi.  

ÖDÜL TÖRENİ 3 MART'TA

Kullanılacak oyun belediye nüfusuna oranıyla başarılı belediye başkanı tespit edilecek. 5 kategoride 35 kişi bölge birincisi, 5 kişi Türkiye birincisi olacak. 16 Şubat’ta sona erecek yarışmaya katılmak için www.baskanlarodul.com sitesinden oylama yapılıyor.Ödül töreni 3 Mart Cumartesi Ankara MEB Şura Salonu'nda yapılacak.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.