Engel Tanımadılar

Engel Tanımadılar

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen Engelsiz Sanat Ödülleri sahiplerini buldu. Engelleri aşarak büyük başarılara imza atan vatandaşlar, ödül aldıkları sırada duygulu anlar yaşadı.

OSMAN AKDOĞAN/HABERVAKTİM-

 

Engelsiz Sanat Birliği ve Yön Sanat Atölyesince, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 3. Engelsiz Sanat Ödülleri Töreni düzenlendi.

Yenimahalle'deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ndeki törene, , TBMM eski Başkanı Köksal Toptan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve çok sayıda davetli katıldı.

POTANSİYEL ENGELLİYİZ

Belediye Başkanı Yaşar, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.Yerel yönetim olarak belediye bünyesinde engelliler şubesi kurduklarını ifade eden Yaşar, bölgede yaşayan engellilerin sosyo-ekonomik durumlarını tek tek tespit ettiklerini söyledi. Yaşar, "Yüce Allah'tan başka, hangi saniye sonra birimizin engelli olabileceğini bilmemize imkan yok. Onun için onlara acıyarak değil, sevgiyle, saygıyla bakıp onların sorunlarını çözmek, onları hayata tutundurmak, çalışma hayatında, yaşamda, sanatta, kültürde, öne çıkartmak bütün yerel ve genel yöneticilerin görevidir diye düşünüyorum. Ülkemizde de Avrupa standartlarında bir engelli yaşamının gerçekleşmesi için hepimizin daha çok gayret göstermesi gereğini bir kez daha tekrar ediyorum" dedi. 

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ödül törenine gelen konuklara kısa bir müzik ziyafeti verildi. Daha sonra ödüle layık görülenlere ödülleri takdim edildi. Yılın Yeteneği Ödülü'nü Nizamettin Çayır, Yılın Resim Sanatçısı Ödülünü Meryem Düzgünkaya, Yılın Bürokratı Ödülünü Ayhan Metin, Yılın Siyasetçi Ödülünü Adnan Keskin, İş Dünyası Başarı Ödülünü Veli Sarıtoprak aldı.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.