Erdoğan için sırada 3 büyükler var

Erdoğan için sırada 3 büyükler var

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretleri yoğunlaşıyor. Günde en az iki mitinge katılım sağlayan Erdoğan, büyük İstanbul, Ankara ve İzmir mitinglerine hazırlanıyor.

14 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi yoğun bir şekilde çalışmalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günde en az iki şehri ziyaret ediyor. Seçime kadar Türkiye’de gidilmeyecek yer bırakmak istemeyen Erdoğan, aynı zamanda İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek büyük mitingler için de gün sayıyor. Türkiye’nin nüfusu en yoğun üç büyükşehirde düzenlenecek mitingler öncesi hummalı çalışmalar devam ederken, düzenlenecek büyük mitinglere ‘Cumhur İttifakı’nın tüm paydaşlarının katılım sağlaması bekleniyor.

haber-ici-1-002.jpg

BUGÜN ÖNCE BURSA SONRA MANİSA

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün önce Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG’un fabrikasını ziyaret edecek. Erdoğan, fabrika ziyaretinin ardından ise Bursa 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka hitap edecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Bursa’da ki programının ardından Manisa’ya geçip Manisa'daki mitinge de katılması bekleniyor.

haber-ici-2-002.jpg

HUMMALI ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

12. Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda yeni dönem Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri için planlanan miting programlarına devam ediyor. Seçim gününe kadar genelde günde iki şehri ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hazırlandığı üç büyük miting ise İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleştirilecek. Cumhur İttifakı’nın diğer parti genel başkanlarının da katılması beklenen mitinglere ise katılımların rekor düzeyde olması bekleniyor. Duyumlara göre 29 Nisan’da İzmir ve 30 Nisan’da ise Ankara’da düzenlenmesi planlanan büyük mitingler öncesi, genel merkezde yoğun bir çalışma var.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.